2777
2789
عنوان

وای بیاین توروخدا بگیدب...😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 37 پست

نترس تلت و پاک کن

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
اره.ازکجامیدونی؟

تاپیک زدی دیروز 😃😄😄

مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

"بعدامروزدیدم نشوته اسکرین‌گرفتم ازپیامای دختره میدونم‌چیکار‌کنم" من اینجاشو نفهمیدم 

میگه بعد امروز دیدم نوشته اسکرین گرفتم از پیامام های دختره می دونن چیکارش کنم . ...یکی از اون پسرا این و نوشته بودن

من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ⁦❤⁩: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
"بعدامروزدیدم نشوته اسکرین‌گرفتم ازپیامای دختره میدونم‌چیکار‌کنم" من اینجاشو نفهمیدم 

امروز رفتم توی اون گروه  .دیدم همون پسری که بهم فحش داده بودیم توی گروه بادوستش داشته حرف میزده وگفته ازپیامای اون‌دختره اسکرین گرفتم(منظورش من بودم)

سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش          دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
چیکار میخواد بکنه ینی ؟ از لحاظ شکایت به دلیل فحاشی و اینجور چیزا ؟ 

می‌تونه ولی خب اونام فوش دادن بعدم اسکرین شات قبول نمیکنن احتمالا و گرفتن اسکرین شات جرمه

خب دلیت اکانت کن  همین

نه اون وقت شمارش میمونه شمارش هم پیدا میکنن بده

می‌تونه ولی خب اونام فوش دادن بعدم اسکرین شات قبول نمیکنن احتمالا و گرفتن اسکرین شات جرمه

دقیقا،  منم  فکر میکنم استارتر حساس شده الکی 

البته عکس خودش رو پروفایلش  اگر باشه ممکنه مثلا بگن با اسکرین شات ابروتو میبریم که چه حرفایی  زدی 

ولی بازم من برام مهم نیست میگم من نبودم یکی دیگه عکسمو برداشته رو پروف گزاشته😄