من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
مهرسای مامان ،دختر قشنگم روز تولد دوسالگیت میخام به خودم قول بدم بهترین مامان دنیا باشم برات.ی مامان خوش اخلاق و مهربون که تو این دنیا فقط تو و بابایی برام باارزش هستین.دوستتون دارم❤🧿🎀
"بعدامروزدیدم نشوته اسکرینگرفتم ازپیامای دختره میدونمچیکارکنم" من اینجاشو نفهمیدم
میگه بعد امروز دیدم نوشته اسکرین گرفتم از پیامام های دختره می دونن چیکارش کنم . ...یکی از اون پسرا این و نوشته بودن
من جـایـے زندگے میکنم کہ آرزوهام غیــر ممکنہ برا بقیہ★ ... سقف خواستہ هام و آرزو هام فراتـر از آسمونہ 💌★ من شایدی تو زندگیم نیس یا حتمـا یا اصـلا ❤: زندگیتون پر از انرژے مثبت💕
چیکار میخواد بکنه ینی ؟ از لحاظ شکایت به دلیل فحاشی و اینجور چیزا ؟
میتونه ولی خب اونام فوش دادن بعدم اسکرین شات قبول نمیکنن احتمالا و گرفتن اسکرین شات جرمه