_khodaya98uwqo29 مدیر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3829 عنوان وای بیاین توروخدا بگیدب...😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 37 پست وای من غلط کردم.یه دوستدارم مال یه شهریه که لرن بعدمن شمالیم.بعدربتم دنبال یه گروهی یع چیزی بپرسم نت اومده یانه؟احه حس کردمدوستمدروغ میگهکه نیومده خلاصه توتلگرام اسمشوسرچ کردم بعد یه گروع اوند پرسیدم بعددوتاپسره اونجابودن همینجوری حرف زدن منم جوابشونودادم سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔 1400/02/14 | 16:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_khodaya98uwqo29 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3829 بچه هانمیدونم زرزده یا جدی گفته😑من ایدی ندارم شمارمم نداره بلاکشم کردم هووف ولی گفت وایساحالشوجامیارم دارم براش ترسیدم سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
_khodaya98uwqo29 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/19 تعداد پست: 3829 استارتر شمارتو که تو تنظیمات اکانتت هاید کردی دیگه ؟ اره سلام tranquility_آرامش .دلم برات تنگ شده.چراکاربریتولغوکردی😔💔tranquility_آرامش دوست خوبی بودی ببخشبدکه قدرندونستم💔
محمدجانان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4591 یه کیبورده توش پره فحش تایپ شده یدونه ک بنویسی صد تا فحش میاد کپی میکنی مثلا هزارتا یهو میزنه تو گپ ... خب چیه برنامس یا قابلیت کیبورده؟اخه من یه چیزی گپی میکنم فقط سریع پستش میکنمیعنی خودم دستی انجام میدم 😐😂 💃💃💃💃
محمدجانان عضویت: 1397/05/31 تعداد پست: 4591 چند سالته اسی؟کاری نمیتونه کنه اگه ادرس خونه نداده باشه 💃💃💃💃
serenity95 عضویت: 1399/10/12 تعداد پست: 3364 بچه هانمیدونم زرزده یا جدی گفته😑من ایدی ندارم شمارمم نداره بلاکشم کردم هووف ولی گفت وایساحالشوجامیا ... الکی حساس شدی پس ولشون کن ضایع شده خواسته اینجوری یکم جبرانش کنه چه مسخره ولی اسکرین شات گرفته بعد با اون میخواد حالتو جا بیاره 😂😂😂
تیستلویت عضویت: 1400/02/09 تعداد پست: 3123 خب چیه برنامس یا قابلیت کیبورده؟ اخه من یه چیزی گپی میکنم فقط سریع پستش میکنم یعنی خودم دستی انجام ... برنامس فقط،فیلتره با فیل تر شکن دانلود کن