2777
2789
عنوان

عروسی تلخ

| مشاهده متن کامل بحث + 14249 بازدید | 235 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره بابا،الان دیگ هیچکس ازین برنامه ها نداره،ب تلافیه اون موقع ها و الان،ک پسرا با صدنفر رابطه داشتن ...

آره دوست من خودش یکی دیگه رو برده بود دکتر به اسم خودش گواهی سلامت برای اون گرفته بود داد به خانواده شوهرش گفت ما رسم داریم خودمون میریم دکتر اوناهم خوشحال شدن که چثدر دختر خوبیه به خودش اعتماد داره ،🤣🤣

👈🤷👉

بعضی مردا خ براشون مهمه،،،من شبی ک عقدکردم بعدش شوهرم دستمو گرفت گفت میخایم بریم بگردیم ب خانواده ها وخودم ی دفعه دیدم بردم دکتر زنان و اصرار داشت ک بیاد داخل اتاق دکتر،،وقتی دکتر گفت باکره س نیش بازشد اما من خ ناراحت شدم بی خبراینکارو کرد

نمیدونم چرا حوصله نداشتم بخونم 😐یکی بیزحمت خلاصه کنه واسم😁

ما انقد خون و دل خوردیم ک الان اینجاییم،شما میخوای همینطوری راحت بیای جای ما وایسی،چ حرفا😂😂

❤خدای مهربونم تو تنها دلخوشیه زندگیمی🌸حسِ بودنت قشنگترین و بهترین حالِ خوبِ منه🌸دوسِت دارم و عاشقتم قدِّ بزرگیه خودت🌸خیییییلی افتخار میکنم ب داشتنت و این افتخارو با هییییچ چیزی تو دنیا عوض نمیکنم🌸پشت و پناهه همه ی بنده هات باش🌸تکیه گاهه امن و مهربونِ من و عزیزای دلِ منم باش🌸ممنون ک هستی و حتی ی ثانیه منو ب حالِ خودم رها نمیکنی🌸با وجودت کنارم خوشبخترین و خوشحالترینم🌸این حسِ قشنگِ آرامشو ازم نگیر🌸بذار تا ابد دلم قرص بمونه با داشتنت❤ (اون لحظه هایی ک ب صفر میرسیدم و فقط تو بودی کنارم و جزء تو پناهی نداشتم رو یادته خدا،یادته اون شب و روزارو،یادته با چ سختی و ترسی میگذشتن،ولی گذشتن چون تو بودی و خواستی،چون ی لحظه تنهام نذاشتی،تو اوج بی کسی و ناامیدی درست تو لحظه ی آخر خودتو نشونم میدادی،اگ نمیومدی و ب دادم نمیرسیدی معلوم نبود چی میشد،ولی تموم شد و بخیر گذشت،خدایا مث اون وقتا و همیشه،کنارم بمون و حتی ی ثانیه پشتمو خالی نکن ک بدون تو فاطمه دیگ فاطمه نیست😔)

وای چ داستانیه...یا حسین....عاقا خواهشا یه خوجل موجل جاذاب لحنتی منو ریپلای کنه تا گم نکنم این تاپیکو..مرسی

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید

محمد تا چند سال فراری بود و پارسال عموی اون پسره محمدو تو پارک میزنه باچاقو ولش میکنه تا جون بده بعد زنگ میزنه اورژانس و خودشو تسلیم میکنه

واما مریم مریم میگه اوتشب مرگ میخواستم از خدا اونا بد کاری کردن با من ولی من بخشیدمشون

فقط اینکه ابروی ازدست رفتت ی مریم هیچوقتتتتتت برنگشت چون انگشت نمای مردم شده

خواهش میکنم اگاه باشید بچهامون اگاه کنیم

مریم میگه نمیدونستم تا قبل از ازدواج نباید این اتفاق بیافته تا اینکه از این ور اون ور شنیده وخوذسته به محمد بگه و محمد نزاشته 

امشب سالگردفوت محمده

مشاور پوست موهستم اگر محصولی هم خواستید درخدمتم از لوازم ارایشی تا مرطوب کننده 
بعضی مردا خ براشون مهمه،،،من شبی ک عقدکردم بعدش شوهرم دستمو گرفت گفت میخایم بریم بگردیم ب خانواده ها ...

🤐🤐

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
آره دوست من خودش یکی دیگه رو برده بود دکتر به اسم خودش گواهی سلامت برای اون گرفته بود داد به خانواده ...

وا مگ میشه....من ک رفتم ازم شناسنامه یا کارت ملی خواست....

السلام علیک یا بقیه الله عجل الله تعالی و فرجه                   ....به جمع👈مشق انتظار👉بپیوندید