2777
2789
عنوان

رفتار دوست

70 بازدید | 8 پست

دوستان من ۲۲ سالمه بعد یک دوستی دارم که ۴ ساله با هم دوستیم اونوقت بعضی وقتا میاد مثلا یه پیامی به من میده توی تلگرام  میده یا مثلا من به اون پیام میدم یا زنگ میزنم‌.

بعد من خودم یه مدتیه که به خاطر یه موضوعاتی که پیش اومده خیلی حال روحیه خوبی ندارم ، ینی همینطوری خودم رو دارم به زور کنترل میکنم و اصلا عصبی شدم و هزار مساله برام بوجود اومده.

بعد این دوسته من که گاهی من باهاش صحبت میکنم  ، مثلا برمیگرده یسری حرفای کلیشه ای شروع میکنه به زدن و میگه ؛ ادم باید تلاش کنه که حالش خوب باشه و ادم خودش میتونه به خودش کمک کنه و همه مشکل دارن توی زندگیشون و از این حرفاا‌. 

ینی من حالم از این حرفا دیگه داره بهم میخوره، اخه من اگه میتونستم حال خودم رو خوب کنم که تا الان ۱۰۰۰ بار خودمو خوب کرده بودم‌ ، پس اینهمه افرادی که افسردن چطور کار همه داره به روانپزشک و دارو میکشه ، پس همه باید خودشونو خوب میکردن دیگه.

ینی بعضیا فقط حرف میزنن ، منظورم اینه ادم اگه نمیتونه یا نمیخواد که به کسی کمک کنه مثلا حرفای آزار دهنده کلیشه ای هم برنگرده بگه.

دوستان شما هم شده اطرافیان اصلا درکتون نکنن ؟

و یسری راه حل های مسخره بدن بهتون؟

راه حلش مسخره نبودا..کلیشه‌ای نیست خب واقعا حقیقته...روانپزشک و روانشناس تا یحدی کمک‌کننده‌ن دارو که آدمو سر می‌کنه خب تهش باز آدم خودشه و خودش

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»

آره من خودم یه نفرو درک نکردم از زندگیش پرتم کرد بیرون بعد پنج سال دوستی! نمیدونستم واقعا واسش چیکار کنم فقط حالشو میپرسیدم و ازش میخواستم بریم بیرون یا بیاد خونم ک حالو حوصلش عوض شه ولی قبول نمیکرد. معتقد بود ک هیچکاری واسش نکردم. نمیدونم

عشق چون آید برد هوش دل فرزانه را...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راه حلش مسخره نبودا..کلیشه‌ای نیست خب واقعا حقیقته...روانپزشک و روانشناس تا یحدی کمک‌کننده‌ن دارو که ...

والا من وقتی خیلی احساس بدبختی میکنم اصلا خودم اون لحظه نمیتونم خودمو خوشحال کنم.

ینی حتما باید یه نفر بیاد یکم باهام حرف بزنه و بهم روحیه بده

آره من خودم یه نفرو درک نکردم از زندگیش پرتم کرد بیرون بعد پنج سال دوستی! نمیدونستم واقعا واسش چیکار ...

عزیزم خب شما باز مثلا به اون دوستتون میگفتید بیا با هم بریم بیرون خوش بگذرونیم یا مثلا دعوتش میکردید منزلتون

همینا خودش عالیه

به نظر منم درست میگه. چون هر چقدم کلیشه ای باشه بازم در نهایت تنها راه حل موجود و واقعی همینه

اخه به نظره من مثلا وقتی یک نفر شدید ناراحته اصلا نمیتونه بدون کمک و همراهی دیگران ، خودش رو جمع و جور کنه

والا من وقتی خیلی احساس بدبختی میکنم اصلا خودم اون لحظه نمیتونم خودمو خوشحال کنم. ینی حتما باید یه ...

آره خب بقیه تو حال آدم خیلی مؤثرن...اونم نباید فقط حرف بزنه..باید تو رو تو یه موقعیت‌های حال خوب کن بزاره....

رضا،شاد بودنِ دل است در تلخیِ قضا «عطار نیشابوری»