2777
2789
عنوان

اجنه و .....

139 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها حاملم و 14 هفتمه دیشب ناگهانی از خواب بلند شدم چون صدای پا میومد فک کردم همسرمه اما اون خواب بود کنارم بعد همش یه سایه ای رو حس میکردم و یه سنگینی نگاهی اما خب ترسیدم نگاه کنم تحقیق کردم امروز میگن ممکنه جن باشه    چیکار کنم   میترسم از حاملگی باشه و توهم زده باشم یا واقعی باشه و.... خطرناکه?????

میگن با هرکس مثل خودش حساب کردم دیدم یه جا باید گاو باشم یه جا باید لاشخور باشم ههه پ ترجیح دادم خودم باشم تو همه شرایط اما لحن صحبت من بستگی داره به شعور تو ..... ههه غرور شادی و ازت میگیره اما بهت قدرت میده.          حاضرم تا آخر عمر شاد نباشم اما قدرتمو داشته باشم    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قران بخون قبل خواب 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘