2777
2789
عنوان

بی قراری نوزاد

6080 بازدید | 25 پست

پسرم یه تایمای خاصی از روز بی قراری میکنه اول بهونه باهاش بازی میکنم جواب نمیده بغل میخواد راه میبرم باز گریه میکنه و پاهاشو سیخ میکنه بعد شروع میکنه گریه میکنه بعد میذارم رو پام بخابونم با گریه انقدر بلند لالایی میخونه توی ۳۰ ثانیه اروم میشه و خوابش میبره

این بی قراری هاش برای خوابیدنه؟ پس چرا اول دوست نداره بخابه و گریه میکنه؟

سیرم هست این موقع ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه میگید خودشو سیخ میکنه میتونه بخاطر نفخ و دلدردش باشه،چندماهشه نی نی خوشگلت؟

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ

شاید کولیک داره 

ولی مامان من یه روش جالب داره واسه نوزاد اونم اینه که بچه تا بیقراری میکنه کل بدنشو با روغن زیتون ماساژ میده بعد لباس میپوشونه میخوابونه انقد آروم میشن بچه ها 

اینکه میگید خودشو سیخ میکنه میتونه بخاطر نفخ و دلدردش باشه،چندماهشه نی نی خوشگلت؟

دو ماه و بیست روز 

اخه وقتای دلدرد پاهاشو جمع میکنه 

بعد مثلا میبرم جلو تلویزیون اروم میشه 

اینجور موقع ها سینه رو هم نمیگیره 

رو ی برگه آیت الکرسی و چهار قل بنویس بنداز گردنش. همیشه باهاش باشه

شاید بد خوابیده، دستی پایی ازش خواب رفته

شاید عطش کرده

شاید عادت کرده بغل باشه (بغلی شده)

همینطور بچه بغلته، آروم آروم دست و پاهاشو ماساژ بده و لالایی بخونه

معمولا خونه ای بچه کوچیک توشه، تند به تند اسپند و نمک دود میدن

شاید کولیک داره  ولی مامان من یه روش جالب داره واسه نوزاد اونم اینه که بچه تا بیقراری میکنه کل ...

اخه تو وضعیت گریه واینمیسته اصلا بخام اینکارو کنم 

رو تخت و زمین که اصلا نمیمونه تو بغل هم نق میزنه 

رو ی برگه آیت الکرسی و چهار قل بنویس بنداز گردنش. همیشه باهاش باشه شاید بد خوابیده، دستی پایی از ...

چشم انجام میدم 

یکسره آب و شیر و اینا میدم بهش 

خونه دیگران هم اینطوریه 

چشمش به آدمای جدید میفته بدترم میشه گاهی

دو ماه و بیست روز  اخه وقتای دلدرد پاهاشو جمع میکنه  بعد مثلا میبرم جلو تلویزیون اروم می ...

اینکه با صداهای مختلف آروم میشه یعنی کولیک داره،بعد از چهارماهگی خوب میشه ولی اگر خیلی اذیت میشه میتونید بهش قطره کولیک ایز خارجی بدین تا دلدردشو تسکین بده،بچه های منم همینجوری بودن،صداهای مختلف مثل صدای سشوار،ماشین لباسشویی،آبشار دانلود کرده بودم میذاشتم براش تا بخوابه😂😂

اسمش فک کنم نی نی یار بود از بازار دانلود کرده بودم

إِلَهِي كَيْفَ أَدْعُوكَ وَ أَنَا أَنَا، وَ كَيْفَ أَقْطَعُ رَجَائِي مِنْكَ وَ أَنْتَ أَنْتَ، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَسْأَلْكَ فَتُعْطِيَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَسْأَلُهُ فَيُعْطِينِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَدْعُكَ [أَدْعُوكَ ] فَتَسْتَجِيبَ لِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَدْعُوهُ فَيَسْتَجِيبُ لِي، إِلَهِي إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَيْكَ فَتَرْحَمَنِي فَمَنْ ذَا الَّذِي أَتَضَرَّعُ إِلَيْهِ فَيَرْحَمُنِي، إِلَهِي فَكَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَى عَلَيْهِ السَّلامُ وَ نَجَّيْتَهُ، أَسْأَلُكَ أَنْ تُصَلِّيَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ، وَ أَنْ تُنَجِّيَنِي مِمَّا أَنَا فِيهِ، وَ تُفَرِّجَ عَنِّي فَرَجاً عَاجِلاً غَيْرَ آجِلٍ، بِفَضْلِكَ وَ رَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ
اخه تو وضعیت گریه واینمیسته اصلا بخام اینکارو کنم  رو تخت و زمین که اصلا نمیمونه تو بغل هم نق ...

ساعت هایی که معمولا این کارو میکنه یادت باشه یه نیم ساعت قبلش این کارو بکن

اینکه با صداهای مختلف آروم میشه یعنی کولیک داره،بعد از چهارماهگی خوب میشه ولی اگر خیلی اذیت میشه میت ...

ممنونم عزیزم آره یه وقتایی صدای سشوار میذارم 

جواب نمیده دیگه بلند بلند میخونم اروم میشه 😂 بیچاره همسایه هامون