2821
2789
عنوان

بعد از ۳ ماه🙄

167 بازدید | 13 پست

پسری ک دوسش دارم هفته پیش بعد از ۳ ماه ک رفته بود زنگ زد و پیام داد حرفای معمولی زد منم عادی و سرد جوابشو دادم(دوسش دارم هنوز)

دیشبم باز پیام داد و باز حرفای معمول و شوخی و اینا اونم نصفه شب..بازامروز از خواب بیدار شد نوشت سلام گفتم علیک سلام باز شروع کرده بود حرفای معمول ک من ازش پرسیدم حالا چی شده یاد من افتادی؟جواب داد خواستم ی حالی ازت بپرسم😑

ینی رسما هیچی دیگه نگفت دلم تنگ شده یا چیزی فقط قصدش حال پرسیدن بوده؟البته اینم بگم ک خجالتیه..من باز فک کردم شاید میخواد برگرده خوشحال شدم خدا دعامو قبول کرد ولی اینجوری گفت باز ناامید شدم🙁

:)

چرا کات کردید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اون گفت ک سرم شلوغه نمیتونم تو رابطه باشم وضعیتم خوب نیس فلان🙄

آدمی ک قبلا یه بار رفته بازم میره

بلاکش کن جوابشو نده

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

میگه احتمالا و میخواد ادامه بده

یهو که نمیاد بگه دلم تنگ شده بود و می‌خوام بهت برگردم 

بهش زمان بده ولی تا یک حدی و زودتر  باید دقیقا بگه منظورش چیه .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
اون گفت ک سرم شلوغه نمیتونم تو رابطه باشم وضعیتم خوب نیس فلان🙄

بگو سرتون خلوت شد ؟ یاد ما کردین ؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
واای دوباره میخوای با کسی باشی ک سه ماه ولت کرده؟... بخدا دیووووونه ی 

همینجا دیشب یکی گفت بعد ۴ سال برگشته و الان قصد ازدواجین😕نمیدونم والا فعلا ک نه اون خواست برگردم نه من چیزی گفتم

میگه احتمالا و میخواد ادامه بده یهو که نمیاد بگه دلم تنگ شده بود و می‌خوام بهت برگردم  بهش زم ...

هعی نمیدونم دیگه بخدا اعصابمو خورد کرده الان امروز اصلا نتونستم درس بخونم😟بیشعور

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز