2777
2789
عنوان

بعد از ۳ ماه🙄

165 بازدید | 13 پست

پسری ک دوسش دارم هفته پیش بعد از ۳ ماه ک رفته بود زنگ زد و پیام داد حرفای معمولی زد منم عادی و سرد جوابشو دادم(دوسش دارم هنوز)

دیشبم باز پیام داد و باز حرفای معمول و شوخی و اینا اونم نصفه شب..بازامروز از خواب بیدار شد نوشت سلام گفتم علیک سلام باز شروع کرده بود حرفای معمول ک من ازش پرسیدم حالا چی شده یاد من افتادی؟جواب داد خواستم ی حالی ازت بپرسم😑

ینی رسما هیچی دیگه نگفت دلم تنگ شده یا چیزی فقط قصدش حال پرسیدن بوده؟البته اینم بگم ک خجالتیه..من باز فک کردم شاید میخواد برگرده خوشحال شدم خدا دعامو قبول کرد ولی اینجوری گفت باز ناامید شدم🙁

:)

چرا کات کردید

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اون گفت ک سرم شلوغه نمیتونم تو رابطه باشم وضعیتم خوب نیس فلان🙄

آدمی ک قبلا یه بار رفته بازم میره

بلاکش کن جوابشو نده

🙂"ننگ بر سربازی که بعد از جنگ خشابش پر باشد..."🙃 یه عهد با خدا بستم...قول دادم ک خیریه بزنم و سرپرستی چند کودک رو برعهده بگیرم خیلی برای رسیدن ب این هدفم جنگیدم خیلی زخمی شدم ولی دست بردار نبودم تمام امیدم امساله رسیدن ب این هدف بستگی ب رسیدن ب هدف دیگه ای داره میشه لطفا برام دعا کنید امسال بهشون برسم....😔❤

میگه احتمالا و میخواد ادامه بده

یهو که نمیاد بگه دلم تنگ شده بود و می‌خوام بهت برگردم 

بهش زمان بده ولی تا یک حدی و زودتر  باید دقیقا بگه منظورش چیه .

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
اون گفت ک سرم شلوغه نمیتونم تو رابطه باشم وضعیتم خوب نیس فلان🙄

بگو سرتون خلوت شد ؟ یاد ما کردین ؟

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
واای دوباره میخوای با کسی باشی ک سه ماه ولت کرده؟... بخدا دیووووونه ی 

همینجا دیشب یکی گفت بعد ۴ سال برگشته و الان قصد ازدواجین😕نمیدونم والا فعلا ک نه اون خواست برگردم نه من چیزی گفتم

میگه احتمالا و میخواد ادامه بده یهو که نمیاد بگه دلم تنگ شده بود و می‌خوام بهت برگردم  بهش زم ...

هعی نمیدونم دیگه بخدا اعصابمو خورد کرده الان امروز اصلا نتونستم درس بخونم😟بیشعور