افطار سوپ درست کن کنارش کتلت برا شام خودتونم سالاد الویه.ماکارونییا پیتزا.اگ هم رسمی هستین خورشتی ...
این نظر خوب بود استارتر همینو درست کن
فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت. خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍. پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺
برای افطار زولبیا بامیه رو حتما بخر.پنیر،خامه،تخم مرغ آبپز یا نیمرو،خرما،شربت خاکشیر،هندوانه،میوه،چای و... رو هم سر سفره بزار حتما.آش رشته و شله زرد هم میتونی درست کنی.
برای شام هم سوپ و سالاد سزار و جوجه ترش خوب میشه😍
لذت وصل نداند مگر آن سوخته ای که پس از دوری بسیار به یاری برسد..:)
افطار ساده باشه بهتر. بنظر خودم خرما و بامیه و زولبیا و هندونه و شربت زعفرون یا خاکشیر خوبه. دلم نمی ...
دقیقا تازه باید سبک ترم باشه یه شربت زعفرون با خرما و زولبیا و بامیه بزار و نیم ساعت هم شام بده بده و اخرم شبم میوه و تنقلات بزار
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
افطار سوپ درست کن کنارش کتلت برا شام خودتونم سالاد الویه.ماکارونییا پیتزا.اگ هم رسمی هستین خورشتی ...
دیگه اگر کتلت بخوره که نمیتونه شام بخورن
هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره ولی نمیدونن من بچه ندارم کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر