2777
2789
عنوان

عکس یا فیلم

51 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من تو زندگیم خیلی مشکلات دارم خیلییییی

خانوادم پشتم نیستن

چندبار پیش اومده که حرف بزنم وبگم مشکل دارم  هنوز حرفم تموم نشده میگن زندگی مردم رو‌ندیدی ظاهر زندگی مردم رو ‌میبینی درحالی که من خودم از اوناییم که ظاهر زندگیم رو‌به بهترین وجه ممکن نشون دادم وکسی نمیدونه چه زجری دارم میکشم باطن زندگی من  پاشیده است اصلا زندگی ای در کار نیست در واقع

حالا بماند مشکلاتم و.....

یه فیلم یا کلیپ یا عکس نوشته میخام راجع به اینکه چرا همش میگید زندگیتو مقایسه نکن وقتی زندگی ای وجود نداره در حالی که زندگی خود من خودش بدترین نوع زندگی هست باید مردم باطن زندگی منو ببینن وانوقت خداذوشکر کنن وبشینن پای زندگیشون

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
خب مشکلاتت بگو 

اصلا نمیذارن بگم 

تا میگم مشکل دارم شروع میکنن به اینکه زندگیتو‌نگه دار و.....

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا نمیذارن بگم  تا میگم مشکل دارم شروع میکنن به اینکه زندگیتو‌نگه دار و.....

اینجا بگو ببینم واقعا مشکلت چقدر سخته

خسته ام از حمل کردن بعضی چیزها، نه میتونم به کسی توضیحش بدم، نه میتونم باهاشون کنار بیام و نه راهی برای خلاص شدن ازشون پیدا میکنم ...!