2777
2789
عنوان

بیایین خواهشا😥

54 بازدید | 9 پست

سلام من مجردم وبعضی وقتاکه خواب میبینم ،توی خوابم شوهرایندم خییلی ادم مهربون وخوش اخلاقیه ینی خیییلی😥وبازصبح بعدازنمازصبح ک بخواب رفتم خوابشودیدم،نمیدونم چجوری بگم براتون اماازاوناییه که خیلیی سنگ صبورن وآروم😢کاش خواب نبود،کاش هرکی هس ک همیشه همین خصوصیتوداره توخوابم زوود به واقعیت تبدیل بشه😢ای خدا

برا براورده شدن حاجتم صلوات بفرستید😘❤ 

منم خواب دیدم شوهر کردم 😐💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خواب دیدم شوهر کردم 😐💔

من بعضی وقتاخواب میبینم ولی همیشه شخصیت اون ادمی ک توخوابه ادم مهررربون واروم

دیشب مثلاخوابم اینجوری بود که تولدش بودرفته بودیم سوپرایزش کنیم😂😂

وای کاش ی ادم همینجوری ک توخوابام میبینم بیاااد

من بعضی وقتاخواب میبینم ولی همیشه شخصیت اون ادمی ک توخوابه ادم مهررربون واروم دیشب مثلاخوابم اینجور ...

چرا من شوهرم اینجوری نبود انقد خشک و بی احساس بود 😐💔

تیکر بارداری نیست🦋:)                 یک ترنس       همجنس باز نیست !       دوجنسه نیست!   باعث انحراف نمیشه!       نشانه آخرالزمان نیست!                                                                    اون همونقدر برای این وضعیتش حق انتخاب داشت که تو برای مرد یا زن بودنت داشتی:)       
چرا من شوهرم اینجوری نبود انقد خشک و بی احساس بود 😐💔

انشالله توواقعیت اینجورنباشه😅

برامن یه ادم اروم مهربون کم حرف ودلسوز

بخدانمیدونم چجوری تشبیهش کنم وبگم،کاش واقعیت بود

انشالله توواقعیت اینجورنباشه😅 برامن یه ادم اروم مهربون کم حرف ودلسوز بخدانمیدونم چجوری تشبیهش کنم ...

ای کاش یه شوهر همینجوری گیرت بیاد😐😂