2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون بهتون بگه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 42 پست
چیکار کردی که اینو گفت همون چندبار

نشست از اندام دختر خواهراش تعریف کرد.منم گفتم چرا ازبقیه تعریف میکنی و منا خورد میکنی

اونم اینا گفت

خدا نگاه نکن به جرم من نگاه بکن به کرمت              

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واووو اون سر دنیا میدونی کجا میشه

بخدا اماده میشدم ک منو ببره 

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .
نشست از اندام دختر خواهراش تعریف کرد.منم گفتم چرا ازبقیه تعریف میکنی و منا خورد میکنی اونم اینا گفت

خب نباید واکنش نشون میدادی اون منظوری نداره که

از کسی تعریف کرده اصلا منظورش این نبوده که شما خوب نیستیشما بهت برخورده

و این برخوردن الکی بخاطر کمبود اعتماد به نفسه

و بروزش دادی خب کار بدیه حالا شانس اوردی مرد خوبیه بعدها اتو نکرده هی باهاش اذیتت کنه

منظورش این نبوده که شما بدی که

فقط از هیکل اونا تعریف کرده

ازین به بعد واکنشی نشون نده ابدا

حتی همراهیم کن بگو اره خوبن با خوشرویی

چندبار که اینکارو کنی

ببینه برات مهم نیست 

درست میشه 

البته کار ایشونم اشتباهه

ولی بعدها یجور دیگه باید نشون بدی خوشت نمیاد

من باشم نشون نمیدم چون یه نوع ضعف نشون دادنه

از حرفشم ناراحت نشو

چون منظوری نداشته احتمالا

ناراحت شده که شما چرا باید خودت مقایسه کنی این چنین

ناراحت نشو ابدا

فقط دفعه بعد اینکارو نکن

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞

[QUOTE=188939852]نشست از اندام دختر خواهراش تعریف کرد.منم گفتم چرا ازبقیه تعریف میکنی و منا خورد میکنی اونم اینا گفت[/QUOTچند ربطی به خورد کردن تو داره عزیزم تعریف کرد بگو به پای من که نمیرسن تورو مقایسه کرد باهاشون؟

خب نباید واکنش نشون میدادی اون منظوری نداره که از کسی تعریف کرده اصلا منظورش این نبوده که شما خو ...

اخه داشت میگفت اونا سینه هاشون بزرگه اما از تو کوچیک. دختر خواهرم سینهش گرد قشنگه اما از تو. نه😑

درصورتی که همچین چیزی نیست

[QUOTE=188939852]نشست از اندام دختر خواهراش تعریف کرد.منم گفتم چرا ازبقیه تعریف میکنی و منا خورد میک ...

اخه داشت سینه های بزرگ اونارا میزد تو سر من. میگفت از اونا بزرگه اما از تو نه. در صورتی که همچین چیزی نیست اونا سینه هاشون  خیلی کوچیکتر تره

اخه داشت میگفت اونا سینه هاشون بزرگه اما از تو کوچیک. دختر خواهرم سینهش گرد قشنگه اما از تو. نه😑

وا چه دایی هیزی... آدم میگه حتما باهاش رابطه هم داره انقدر تعریفشو مبکنه... بزن دهنشو پر خون کن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

پس مقایسه کرده خب عزیزم بگو روز اول چشا دید منو انتخاب کردی اگرم ناراحتی میرفتی تانکر ۲۲۰ لیتری به جای من میگرفتی که از نظر تو همه چیز خلاصه شده تو بدن زن

ببین شوهر شما نباید از محارمش تعریف کنه 

اینو بعدها حالا یجور که ناراحت نشه در قالب یه داستان یا یه نفر از دوستات تعریف کن مثلا بگو دوستم شوهرش همش از محارمش تعریف میکنه به خصوص نواحی جنسیشون بعد دوستمم ناراحت میشه بعد من داشتم فکر میکردم چقدر زشته که یه مرد همچین نگاهی به اطرافیان محرمش داشته باشه یه همچین چیزی

حالا عیب نداره منظوری نداره تازه از خودتم تعرییف کرده

جمع کن خودت بابا تعریف کنه حالا توام بخند بگو اره خوبن خدا به هرکس بخواد هرچیزی میده دیگه قسمت منم این سینه ها بوده

یا هی از خودت جلوش تعریف کن بگو انقدر دوست دارم سینه م کوچیکع جمع و جوره مثل دختر تازه بالغم

مردا دوست دارن از خودت جلوشون تعریف کنی

منم سینم کوچیکه همش به شوهرم میگم من تازه به بلوغ رسیدم خخخخخخ

ای خوش از تن کوچ کردن خانه در جان داشتن💞                                                روی مانند پرررررررررری از خلق پنهان داشتن💞
لابد سوتین اسنفجی میبندن خخخخخ

اره اینم خوبه بگه اونا سوتینشون اسفنجی هست بزرگ نشون میده 

اسی برو چندتا اسفنجی بخر بهش بگو ببین ازینا