سلام خانوما من دیروز تاپیک زدم که شش روزه تاخیر دارم و سینم درد میکنه بی بی چک زدم منفی شد اما بعد چند ساعت هاله افتاد
گفتین فردا دوباره بیبی چک بزنم اینبار بعد یک الی دو دقیقه یه هاله افتاد
یعنی چی🤔🤔
اینم بگم امروز تاخیرم میشه یک هفته
همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!
ترجمه آیة الکرسی خداست كه معبودى جز او نيست؛ زنده و برپادارنده است؛ نه خوابى سبک او را فرو مىگيرد و نه خوابى گران؛ آنچه در آسمانها و آنچه در زمين است، از آنِ اوست. كيست آن كس كه جز به اذن او در پيشگاهش شفاعت كند؟آنچه در پيش روى آنان و آنچه در پشتسرشان است مىداند .و به چيزى از علم او، جز به آنچه بخواهد، احاطه نمىيابند.كرسى او آسمانها و زمين را در بر گرفته، و نگهدارى آنها بر او دشوار نيست، و اوست والاى بزرگ.....پس بهش اعتماد کن، بسپر به خودش...میشه برا خوشبختیم صلوات بفرستین❤ جان من است او (🌙my mah)
من ی مجردباتجربم زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم من ی چکاوک آزادم سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق) گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍 من میجنگم برای خوشبخت شدنم ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا)