2777
2789
عنوان

خانواده شوهر مرموووووز

444 بازدید | 48 پست

خانما من خانواده شوهرم زیاد با عروس داماد قاطی نمیشن. رو نمیدن اصلا. ماهام خیلی سنگین رفتار, میکنیم تا دعوت نکنن نمیریم. اینجوری خودشون جا انداختن. ولی همسرم میره زیادم سر, میزنه. من مشکلی ندارم. مشکلم اینه اینا پنهانکارن. تو گوشی شوهرم میبینم ابجیش پیام داده بیا خونه مامان. یا کجایی نمیای اینجا؟ شوهر, داره ها اما زیادی خونه مادرشوهرم میاد. یا یبار گندش درومد شوهرم ابجیشو برده بازار, ب من دیر گفت. چندین روز, بعد. اینا چیز, مهمی, نیستاااااا نگید, چ گنداخلاقی. اما وقتی هنسرم شب ب شب میپرسه از, مامانتینا چخبر توقع داره همچیزو بگم اگه بعدا خودش, ی, چیزو بفهمه میگه پنهانکاری. منم توقع میکنم رفت, و امد, یواشکی نداشته باشه تازه من از, این زنام نیستم ک محدودش کنما. تااحالا نگفتم چرا میری چرا نمیری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه رفتاره بدی داری اسی ؟

والا هیچ رفتاری. من اصلا بد, فامیل شوهرمو نمیگم احترامشونو دارم. بهمسرم تو نمیگم. ناراحتیمو تو لفافه میگم. کلا رفتار, بدی ندارم. اما مثلا اینا تو خودشون دعواشون بشه جلسه میزارن خونه مامانش. اما اصلللللا بروز نمیده ک اره دعوا شده. یا چیز دیگ. اما از, همچیز خانواده من باید سر دربیاره

میگم ازادش میزاری با سیاستت گیر الکی نمیدی مدیریتت درسته

اهان ارع بابا سفت بگیرمش در, میره شلم بگیرم باز در میزه میانه رفتار میکنم اگه لياقت, داشته باشع میمونه

دقیقا شوهره من 

انقدر دلم پره مثلا سره کار یه موضوعی پیش میاد به من نمیگه بعد به خواهرش میگه یا زنگ میزنن کلی حرف میزنن میگم چی میگه میگه هیچی سلام  احوالپرسی ...یا خیلی چیزای دیگه 

اما از من توقع داره صفر تا صد کارامو حرفامو بگم 

والا هیچ رفتاری. من اصلا بد, فامیل شوهرمو نمیگم احترامشونو دارم. بهمسرم تو نمیگم. ناراحتیمو تو لفافه ...

خب عزیزم‌حتما نمیخوان که کسه دیگه ای از ماجراشون خبردار بشه کاملا طبیعیه اشکال نداره 

𖤐⃟🖤••𝙎𝙄𝙇𝙀𝙉𝘾𝙀 𝙄𝙎 𝘽𝙀𝘼𝙐𝙏𝙄𝙁𝙐𝙇 𝙒𝙃𝙄𝙇𝙀 𝙋𝙀𝙊𝙋𝙇𝙀 𝙇𝙄𝙀  سکوت چ زیباست وقتی همه دروغ میگویند !💔