2777
2789
عنوان

لكه بيني

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 23 پست

سلام عزیزم لیستو گذاشتم نتونستم تگ کنم 

ختم از فردا شروع میشه🙏🏻🌸
انشاالله حاجاتتون برآورده بخیر بشه با شفاعت ۱۴ معصوم و عنایت پرودگار الرحمن الراحمین❤️🤲🏻 

لطفا از لیست اسامی که  گذاشتم اسکرین بگیرین تا داشته باشین🌹

لطفا هر روز به خاطر بسپارین تا مدیونی پیش نیاد 🙏🏻

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10079792/چله-دعای-توسل-برای-حاجات

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

سلام ببخشید سوالتو الان تو تاپیک خوندم قفل بود

آره آلوچه کیلو 180 فکرکنم مال روستاهای اطراف شهرمونه چون خیلی کوچولوئن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام ببخشید سوالتو الان تو تاپیک خوندم قفل بود آره آلوچه کیلو 180 فکرکنم مال روستاهای اطراف شهرمونه ...

چقدر خوبه 

من تهرانم خیلی گرونه دیروز وانتی دیدم نوشته بود نیم کیلو ۷۰۰

اصلا ادم دلش نمیاد بخره ریزم بود حالا

چقدر خوبه  من تهرانم خیلی گرونه دیروز وانتی دیدم نوشته بود نیم کیلو ۷۰۰ اصلا ادم دلش نمیاد بخ ...

چه خبره کی میخره انقد گروون یه هفته صبرکنین میاد پایین شهرما بازم پایین تر میاد الان صبحی شوهرم گفت یجا دیدم کیلو 70 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

چه خبره کی میخره انقد گروون یه هفته صبرکنین میاد پایین شهرما بازم پایین تر میاد الان صبحی شوهرم گفت ...

اره بابا هفته دیگه ارزون میشه

اولشه گرونه 

یجا هم دیدم یه تومن 

گفتم شاید ریاله

ولی گوگل سرچ کردم نوشته کیلویی ۲ میلیونه😐

من که نمیخرم اصلا حتی اندازه ۵۰ تومنم نخریدم

یکی دو هفته دیگه هم ارزون میشه هم درشت میشه خوبه اون موقع میخرم

2829
2828
2791
2779
2792