2777
2789
عنوان

چله دعای توسل برای حاجات

1833 بازدید | 160 پست

سلام عزیزان 

🌹شروع ختم ۲۳ دی مصادف با ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها🌹

‌‌ پایان۲ اسفند خواهد بود🌹

ختم به نیت حاجت روایی اعضا شرکت کننده  🤲🏻

هرکس تمایل داره اسم نویسی کنه 🙏🏻

اگر تعداد جور شد ختم چهل نفری به مدت چهل روز و هروز به نیت حاجت روایی یک کاربر خوانده میشود 🌹🤲🏻

🙏🏻درصورتی که مطمئن هستید هروز را میخوانید شرکت کنید تا مدیون نشوید🙏🏻

اگر تعداد جور نشد هرکس خواست میتونه با من همراهی کنه و کنار هم ختم تکفره بر میداریم 🤲🏻🌹

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم شرکت بدید. لطفا

حتما عزیزم انشاالله حاجاتت براورده به خیر بشه🤲🏻❤️

بارالها تو منزهی تو نوری ،به جز تو پناهی نیست ،پناهمان باش در این سرگردانی 🤲🏻لطفا برای اینکه خدای الرحم الراحمین بهم عنایت کنه برام صلوات بفرستید 🌹ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 🌹
من هستم سمانه

چشم عزیزم حاجاتت برآورده به خیر انشاالله 🤲🏻❤️

من سیزده روز دیگه چهل روزم تموم میشه من تکی برداشته بودم.کاش دسته جمعی بود

منم میخواستم تکی بردارم دلم نمیومد گفتم تاپیک بزارم 

انشاالله حاجت روا باشی عزیزم 🤲🏻❤️

منم هستم رها

چشم عزیزم انشالله خدای الرحم الراحمین معجزه وار بهت عنایت کنه 🤲🏻❤️

من.    شرمنده اینجا میگم میشه برای سلامتی برادرم دعا کنید خواهش میکنم 💚🙏 الهم عجل لولیک الفرج 🙏💚 الهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💚🙏

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
من.    شرمنده اینجا میگم میشه برای سلامتی برادرم دعا کنید خواهش میکنم 💚🙏 الهم عجل لولیک ...

عزیزم اسمتو بنویسم توی ختم ؟

دوشمنت شرمنده باشه عزیزم انشالله هرچه زودتر خدای الرحم الراحمین به برادرت سلامتی کامل عنایت کنه 🤲🏻❤️

اسم من فاطمه هس عزیزم منم بنویس

حتما عزیزم الهی که ۱۴ معصوم واسطه حاجت رواییت باشن خدای نور و الرحم و الراحمین با اجابت و رحمتش به زندگیت روشنی بده 🤲🏻🌹 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز