2777
2789
عنوان

بچه ام 18ماهشه...

531 بازدید | 47 پست

سلام یه پسر 18 ماهه دارم خییییلی شیطونه ینی انقد خرابکاری میکنه که دیگه روانی شدم از دستش. 

هرچقد بهش میگم نکن زشته عیبه دست نزن اوف میشی اصلا انگار نه انگار با اون حرف میزنم. زل میزنه تو چشمم کار اشتباهشو تکرار میکنه. امروز دوتا لیوان و یه نمکدون از کابینت برداشته شکونده. دیروز انققققققد اذیت کرد که کلی گریه کردم. همه چیو میکوبه به هم و پرت میکنه. بچه ای نیست که گریه کنه و نق بزنه اتفاقا خیلی مستقل هست ولی با خرابکاری سر خودشو گرم میکنه. نمیدونم چیکارش کنم چجوری باهاش برخورد کنم گاهی به حد مرگ عصبی میشم و داد میزنم سرش. خدا منو مرگ بده دو بار هم آروم زدم به باسنش انقد که عصبی بودم ولی اصلا متوجه نمیشه😞😞😕

🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی بیشتر دعواش کنی و داد بزنی بیشتر مسر میشه کاربشو تکرار کنه لحظه ای که داره کاری میکنه که به خرابکاری قراره بکشه باید خیلی زیرکانه حواسشو پرت کنی و یه کار دیگه بدی دستش

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

عزیزم دختر منم هجده ماهشه،همین طور خیلی شیطوونه

ولی خدارو شکر میکنم که سالمه و شیطونی می‌کنه.بچست دیگه ،اقتضای سنشه

سعی کن شما هم بیشتر باهاش بازی کنی ولی این دوران لذت ببری

خیلی زود بزرگ میشه دلتنگ این روزا میشی

هرچی بیشتر دعواش کنی و داد بزنی بیشتر مسر میشه کاربشو تکرار کنه لحظه ای که داره کاری میکنه که به خرا ...

اصلا حواسش پرت نمیشه میرم اسباب‌بازی میارم یا تو آشپزخونه وسایل بیخطر میدم بهش ولی همرو پس میزنه و بازم نمکدون یا فنجان و این چیزا برمیداره میندازه😢

🖤
فقط تا ۲سال سه سالگی بیخیال تمیزی وکاراش باش خوب میش.

اصلا کاری به کثیف کردنش ندارم بالاخره بچه اس ولی کارای خطرناک میکنه. مثلا امشب غذا درست کردم و با خیال راحت اومدم نشستم 1ساعت بعد رفتم سر بزنم به غذا دیدم قابلمه یخه نگو خاموشش کرده. به همهههه جا سرک میکشه مدام دنبالشم ولی از ثانیه نبودن من نهایت استفاده رو میبره 

🖤
اصلا حواسش پرت نمیشه میرم اسباب‌بازی میارم یا تو آشپزخونه وسایل بیخطر میدم بهش ولی همرو پس میزنه و ب ...

خب یجوری باید حواسشو پرت کنی که متوجه نشه.الان دیگه بچه ها گودزیلان اسباب بازی آوردنو همشون میدونن که نخود سیاهه. خودت بابد شناختت اونقد از بچه عمیق باشه که بتونی اون لحظه چیکار باید بکنی

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
دختر منم۱۴ماهسه خونم ب گندکشیده فرشام سیاه شدن میگم بشین روفرشی پهن میکنم یلندمیش راه میره و شیطون ش ...

یه پارچه مخصوص براش گذاشتم آبم بخواد بخوره خودش میره پارچه رو میاره و با اشاره و زبان خودش بهم میفهمونه پارچه رو بندازم بعد میشینه روش میخوره. اینجوری کثیف کاری نداره ولی شیطنت های دیگه اش خیلیه

🖤