2777
2789

خدایا به حق این شب عزیزت حاجت همه ما رو برآورده کن ب حق دل‌های شکسته همه مریض هارو شفا بده خدایا 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم 

حاجت روا شی به حق مادرم فاطمه زهرا میشه واسه منم دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین جز خدا و شما کسی رو ندارم کمکم کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه با این دل پاکت یه دونه صلوات هم برای ظهور و سلامتی پدر عزادارمون امام زمان بفرستی رفیق:)آخه امامی که حاضره خیلی قلبش از شهادت عزیزاش به درد میاد گرفتی ک چی میگم:)انشاءلله خودش نگهدار خودتو خانوادت باشه

یه صلوات برای ظهور پدرمون امام زمان‌ میفرستی رفیقم🌻                                                                                            

میشه دعا کنین منم به ارزوهام برسم🙏🏻

من بنده خوبی برای خدا نیستم😔لطفااااا شما برام دعا کنین🙏🏻🌼

حنا رو هم یاد کنین لطفااااا🙏🏻

دعا گوی همه دوستان هستم🙏🏻

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ

به نام خداوند رحمتگر مهربان

إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ فِي لَيْلَةِ الْقَدْرِ ﴿۱﴾

ما [قرآن را] در شب قدر نازل كرديم (۱)

وَمَا أَدْرَاكَ مَا لَيْلَةُ الْقَدْرِ ﴿۲﴾

و از شب قدر چه آگاهت كرد (۲)

لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ ﴿۳﴾

شب قدر از هزار ماه ارجمندتر است (۳)

تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِيهَا بِإِذْنِ رَبِّهِمْ مِنْ كُلِّ أَمْرٍ ﴿۴﴾

در آن [شب] فرشتگان با روح به فرمان پروردگارشان براى هر كارى [كه مقرر شده است] فرود آيند (۴)

سَلَامٌ هِيَ حَتَّى مَطْلَعِ الْفَجْرِ ﴿۵﴾

[آن شب] تا دم صبح صلح و سلام است (۵)

اٰللـٌّٰهًٌُمٓ صَلِّ عٓـلٰىٰ مُحَمَّدٍ وُاّلِ مُحَمَّدٍ وٓعٓجٓلِ فٓرٰجٰهٌٓمّ

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

التماس دعا 😭

معصومه و بهروز ❤️💔

حاجت روا شی 🌼

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

اسی سخت محتاج دعام لطفابرام دعاکن خدابهم نینی بده

ایشالله امشب نظر کردم مطمنم جواب میگیرم بچه ها امشب یکی از حاجتامو گرفتم ایشالله نظر کردم تاسال دیگه بقیه حاجتام هم بگیرم نظرمو ادا کنم و نی نی سایت ب همتون بگم ایشالله شما هم حاجت روا بشی ‌بیای بهم بگی 

التماس دعا برام دعاکنیدمامان بشم