2777
2789
عنوان

راستع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
اره ولی ۴۰ گرفته🥺۵۰ ک حالش وخیمه

بامزه نشو خواهر من حجابتو رعایت کن ساکت بشین😄

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

چطور تایلند کرونا هست ولی کربلا نیست😂😂😂😂😂😂بابا ایول

♥️🥺زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سی کرونا چیه

کسی ..اشتباه شد 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
تسبیح بدم خدمتت؟؟    

نه دارم ممنون..استغفار کن خواهرم

چطور تایلند کرونا هست ولی کربلا نیست😂😂😂😂😂😂بابا ایول

🤕ربط ندارن ب هم 

مشهد خودمونم‌کرونا هست 

وقتی تست کرونا به صورت گسترده ندارن از کجا تشخیص بدن کسی کرونا داره یا نه؟!

تو ایران هم اون اوایل تعداد کرونایی‌ها و فوتیا کم بود، چون تعداد تست محدود بود، الان هرچی تعداد تست می‌ره بالا تعداد مریضا و فوتی‌هایی که مشخص میشه بخاطر کرونا بوده هم می‌ره بالا، خودشونم میگن تعداد واقعی از اینم بیشتره

افغانستان هم یه همچین وضعیتی داره

موضوع این نیست که کسی مریض نمیشه، موضوع اینه که تشخیص داده نمیشه!

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
وقتی تست کرونا به صورت گسترده ندارن از کجا تشخیص بدن کسی کرونا داره یا نه؟! تو ایران هم اون اوایل ت ...

مرسی عزیز باهوش و باشخصیت و با ادبم😃❤😄

باورت میشه این حرف هرروز مامانمه🤣

دیوونمون کرده

هرروز از شبکه کربلا ماهواره .. نماز جماعت کربلا میزاره میگه ببین قدرت امام حسین  ع رو کسی کربلا کرونا نمیگیره🤭🤭🤭

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
ی پا گوله نمکم 🤪

😃😂

باورت میشه این حرف هرروز مامانمه🤣 دیوونمون کرده هرروز نماز جماعت کربلا میزاره میگه ببین قدرت امام ...

منم الان اینو شنیدم برا همین پرسیدم

منم الان اینو شنیدم برا همین پرسیدم

والا نمیدونم

نماز جماعتشون ک صفای فشرده و جمعیت 

و پخش زنده هم هست

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
مرسی عزیز باهوش و باشخصیت و با ادبم😃❤😄

کنایه داشت؟😶🙁

حرف بدی نزدم که

به خودم قول دادم هیچوقت غصه‌ی گذشته رو نخورم، غصه‌ی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل ا‌ون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح‌ دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو‌ زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصه‌ی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
کنایه داشت؟😶🙁 حرف بدی نزدم که

ن قربونت برم کنایه نداشت تشکر کردم ک درست و حسابی جوابمو دادی مرسی ازت❤😍