2777
2789

همونطوری که برای آقایون اخلاق فاطمه ی زهرا و هیکل جنیفر و زیبایی امبر هرد ملاکه برای خانوما هم ثروت بیل گیتس و هیکل کریس رونالدو و ... ملاکه😁😁😁

فان.بود#  

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همونطوری که برای آقایون اخلاق فاطمه ی زهرا و هیکل جنیفر و زیبایی امبر هرد ملاکه برای خانوما هم ثروت ...

کاملا قانع کننده بود  

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه

نجیب و با حیا بودن،اخلاق ،ادب،شخصیت،صبور بودن،مهربون بودن،قدرت درک بالا ،پشتکار داشتن،مثبت بودن،تحصیلات ،خانواده

معدود آدم هایی رو‌میشناسم که همه اینا رو با هم دارن🤞

اغلب اوقات معیارهای قبل و بعد از ازدواج متفاوته

من در مورد خودم می گم

قبل از ازدواج: مهمترین معیار من عشق و دوست داشتن دو طرفه بود، سخت کوشی، جاه طلبی، شخصیت پخته و قوی و هوش و ذکاوت و تحصیلات معقول طرف هم خیلی برام مهم بود 

الان بعد از ده سال زندگی مشترک : یکسان بودن سطح فرهنگ خانوادها، محیط خانوادگی که طرف در اون بزرگ شده، موقعیت اقتصادی و تامین امنیت و رفاه معقول، تحصیلات، نداشتن خواهر ، جاه طلبی ، موقعیت اجتماعی، و لایف استایل مشترک، داشتن خواسته نزدیک بهم از زندگی و ...

خیلی مهمه 

اخلاق🙂

ادب🙂

این ک عاشقم بمونه🙂

شعور🙂

تیپ خوب😂🙂

بامعرفت🙂

برای خانواده اش ارزش قائل باشه🙂

بتونم ۱۰۰ بهش اعتماد کنم

🙂خیانت نکنه....

و..........

البته الان طبق این خصوصیاتی ک گفتم یکیو دارم😁

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
اغلب اوقات معیارهای قبل و بعد از ازدواج متفاوته من در مورد خودم می گم قبل از ازدواج: مهمترین معیار ...

نداشتن خواهر؟

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه
نداشتن خواهر؟

فکرکنم‌منظورش نداشتن خواهرشوهره😂🤦‍♀️

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏