2777
2789

همونطوری که برای آقایون اخلاق فاطمه ی زهرا و هیکل جنیفر و زیبایی امبر هرد ملاکه برای خانوما هم ثروت بیل گیتس و هیکل کریس رونالدو و ... ملاکه😁😁😁

فان.بود#  

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همونطوری که برای آقایون اخلاق فاطمه ی زهرا و هیکل جنیفر و زیبایی امبر هرد ملاکه برای خانوما هم ثروت ...

کاملا قانع کننده بود  

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه

نجیب و با حیا بودن،اخلاق ،ادب،شخصیت،صبور بودن،مهربون بودن،قدرت درک بالا ،پشتکار داشتن،مثبت بودن،تحصیلات ،خانواده

معدود آدم هایی رو‌میشناسم که همه اینا رو با هم دارن🤞

اغلب اوقات معیارهای قبل و بعد از ازدواج متفاوته

من در مورد خودم می گم

قبل از ازدواج: مهمترین معیار من عشق و دوست داشتن دو طرفه بود، سخت کوشی، جاه طلبی، شخصیت پخته و قوی و هوش و ذکاوت و تحصیلات معقول طرف هم خیلی برام مهم بود 

الان بعد از ده سال زندگی مشترک : یکسان بودن سطح فرهنگ خانوادها، محیط خانوادگی که طرف در اون بزرگ شده، موقعیت اقتصادی و تامین امنیت و رفاه معقول، تحصیلات، نداشتن خواهر ، جاه طلبی ، موقعیت اجتماعی، و لایف استایل مشترک، داشتن خواسته نزدیک بهم از زندگی و ...

خیلی مهمه 

اخلاق🙂

ادب🙂

این ک عاشقم بمونه🙂

شعور🙂

تیپ خوب😂🙂

بامعرفت🙂

برای خانواده اش ارزش قائل باشه🙂

بتونم ۱۰۰ بهش اعتماد کنم

🙂خیانت نکنه....

و..........

البته الان طبق این خصوصیاتی ک گفتم یکیو دارم😁

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
اغلب اوقات معیارهای قبل و بعد از ازدواج متفاوته من در مورد خودم می گم قبل از ازدواج: مهمترین معیار ...

نداشتن خواهر؟

آرام و اهل صحبت درباره دهه ۷۰ ک دلم بدجور براش تنگه
نداشتن خواهر؟

فکرکنم‌منظورش نداشتن خواهرشوهره😂🤦‍♀️

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏