2777
2789
عنوان

مهاجرت تحصیلی

147 بازدید | 13 پست

اگه زبان انگلیسیت خوب باشه واز لحاظ روحی هم مشکلی با مهاجرت نداشته باشی به نظرتون وهمه چیز اوکی باشه به نظرتون خیلی سخت درمقطع بالا تو خارج ازایران به یه زبان دیگه درس خوند؟اخه ما سر فارسی زبون مادری هم درس میدن اشکال درسی زیاد پیدا می کنید وای به حال زبونی دیگه وسیستم اموزشی دیگه.اگه کسی تجربه داره یا دیده لطفا درمیون بزاره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولش سخته  براى من كه خيلى سخت بود ولى بعد يه مدت ميفتى رو روال

سلام

شما کدوم کشور رفتین؟

رشتتون چی هست؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
سلام ترکیه 😕 رشتمم داروسازیه

منم رشتم داروسازیه😍

ترکیه که کشور قشنگیه چرا ناراحت

شما بعد فارغ التحصیلی میتونی بمونی اونجا کار کنی؟

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
منم رشتم داروسازیه😍 ترکیه که کشور قشنگیه چرا ناراحت شما بعد فارغ التحصیلی میتونی بمونی اونجا کار ...

ایموجی اشتباه تایپ کردم😅

بله عزیزم هم میتونم برگردم ایران هم بمونم اونجا

چه خوب😍ترم چندی؟

ایموجی اشتباه تایپ کردم😅 بله عزیزم هم میتونم برگردم ایران هم بمونم اونجا چه خوب😍ترم چندی؟

من هنو سه سال مونده از درسم

خوشبحالت واقعاااااا

از این جهنم رفتی😂😂😂😂😂

شما چقدر مونده؟

من هنو سه سال مونده از درسم خوشبحالت واقعاااااا از این جهنم رفتی😂😂😂😂😂 شما چقدر مونده؟

من ترم دومم 😅  زیاد خوشبحالم نیست سخته واقعا دوری از خونواده مخصوصا واسه من که خیلی وابسته مامان بابامم 🤦🏿‍♀️

من ترم دومم 😅  زیاد خوشبحالم نیست سخته واقعا دوری از خونواده مخصوصا واسه من که خیلی وابسته مام ...

اصلااااااا اینجوری نگو میدونم سخته ولی باور کن خیلیییی خوبه که ایران نیستی😂✌🏻

من خودم عاااااااشق ترکیم😍😍خیلی دوست دارم یه مسافرت بیام

من الان شب و روزم شده مهاجرت ولییییییی خیلییییی سخته

اگه بخوام کاری برم یه کشور دیگه کلی باید معادلسازی کنم و امتحان بدم تا بتونم اجازه کار داشته باشم

اگه هم تحصیلی بخوام برم برای phd که بااااااید حتما فول فاند بگیرم که اونم گرفتنش یه رزومه تووووووپ میخواد🥲

موندم اینجا تو منجلاب😂😭

اصلااااااا اینجوری نگو میدونم سخته ولی باور کن خیلیییی خوبه که ایران نیستی😂✌🏻 من خودم عاااااااشق ...

عزیزم 😂❤️  از هر طرف نگاه بکنی مهاجرت سخته 

امیدوارم موفق بشی

برای  مهاجرت تحصیلی به کانادا اگه به خدمات پوست و زیبایی هم علاقه داشته باشین میتونین برین کالج CNTAA....

بعدشم میتونید برای خودتون یه کلینیک بزنید.

اسمشون تو لیست کالج های معتبر سازمان تابعیت و مهاجرت به کانادا هست.

دوره هاشونم هم آنلاینه هم حضوری

https://cntaacollege.org