2777
2789
عنوان

کنکور ۱۴۰۰ و پزشکی

274 بازدید | 18 پست

من یسری مشکلات برام پیش اومد که به شدت زندگیمو بهم ریخت نتونستم برای کنکور بخونم اونجوری که باید 🙁

حالا میخوام شروع کنم..

بنظرتون اگه کسی از الان شروع کنه و دست کم روزی ۱۴ ساعت بخونه تجربی تا ۳ ماه دیگه که کنکوره ممکنه پزشکی قبول شه؟

کسسو میشناسین که با این وضع قبول شدع باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشناسم قبول شده با رتبه ۷۰۰ 

هیچوقت برای شروع مسیر یه هدف دیر نیس ☺️

اگر داری این امضا رو میبینی یه لبخند مهمونم می‌کنی؟ 💕 بخند که زندگی می‌چرخه مثل یه تاس یه روز حکم می‌کنی یه روز التماس 🕶️💪🏻

تو بخون 

الان جا بزنی که رک بگم به هیچی نمیرسی 

تلاشتو بکن با تمام توان و بسپار به خدا یا امسال میشه یا واسه سال بعد دوماه جلوتری

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
از انرژی قشنگت ممنونممم✨🌱😍

عزیزمم من یه دوستی دارم مشاور تحصیلیه و خودشم دانشجو می خوای شمارشو بدم باهاش حرف بزنی ؟؟ برنامه ریزی و پیگیریش خیای دقیقه میشنامسش

اگه بچه هاتون یا خودتون از پایه ی سوم تا نهم به کمک نیاز داشتید برای هر چیزی ...امتحان مدرسه ، امتحان نهایی، تقویت یک درس و.... من کسیو میشناسم کمکتون کنه با هزینه ی خیلی خیلی کم هر ساعت کلاسی که یک ساعت و نیمه ۱۵ تومن(هم برای کسب تجربه و هم اینکه برای همه ممکن باشه)...😊😊بهشون پیام بدین و پایه ی تحصیلی و درسی که می خواین رو پیامک کنین تا زمان مشخص کنن اگه کارتون عجله ای بود حتما ذکر کنین 🌹🌹🙏 شمارشون تو تاپیکم هست😍