2777
2789
عنوان

دعا

67 بازدید | 5 پست

سلام خانما خواهشا امشب تو دعاهاتون دعا کنید من سال دیگه زنده نباشم خیلی زندگیم جهنم الان بچم خوابیده و دارم زار میزنم جفتش دلم براش میسوزه فقط دعا کنید کرنا بگیرم بمیرم جون عزیزتون این دعا در حقم بکنید هیچ زندگی من عوض نمی کنه فقط مرگ اگه ج ندادم شارز گوشیم تموم شده ببخشید شب زنده داری هاتون قبول 

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

سلام صبح تون بخیر..امیدوارم مشکلاتتون حل شه ایشالا..ناراحت شدم خوندم..اومده بودم ازتون تشکر کنم خیر ببینی یکی از تایپک هات باعث شد من الان آروم شم..از دیشب کلافه بودم روانی شدم.خدا شمارو وسیله کرد برام