2777
2789
عنوان

قبل پریودی

121 بازدید | 12 پست

من چهار روز مونده به پریودیم از امروز تهوع گرفتم و خیلی بی‌حالم دوهفته س کمر درد شدید دارم طوریکه کارای عادیم واسم سخت شده و تکرر ادرار دارم کسی بوده اینجوری باشه؟ چاره ش چیه؟ البته من تو اقدام بارداریم هستم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥

ربطی به پریودی نداره 

فک کنم عفونت ادراری داری

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

من معمولا از یه هفته مونده اینجورم خیلی بده بعضی ماها شدیدترمیشه میگن قرص ب۶ بخوری خیلی درد اروم میکنه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید حامله باشی  بخاطر تکرر ادرار میگم    

نمی‌دونم عزیزم مگه پریودی تکرر ادرار نداره؟ آخه یکم درد زیرشکمم دارم حالتهای پریودی دارم 

خدایا هزاران بار شکرت😍❤پسرم تاج سرم 🫀❤️‍🔥
نه عفونت ندارم چکاپ میرم همیشه 

تکرار ادرار داری شاید بارداری😁

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜
نمی‌دونم عزیز آخه حالتهای پریودی دارم و کمر درد شدید 

فقط چار روز صبر کن اونوقت میبینی حامله ای یا نه😬💔