2777
2789
عنوان

تو این شب عزیز همدیگه رو دعا کنیم

106 بازدید | 19 پست

‍ ‍ دلم 😔

التماس دعا می خواهد.....🙏

از همان التماس دعاهایی که آدمیزاد

یک وقت هایی دلش را به"دریا" می زند!!!!

وبه خلق الله رو می اندازد😔

که برایش دعا کنند.....! امشب از همه التماس دعا دارم

🙏از آنهایی که از ته جانت لا به لای بعضی ها

با چه""زوری"" بالا می آید....!

آنوقت با همه ی وجود دلت را به

"زمزمه ی خدایا"

گفتن خلق الله خوش میکنی!!

✨که اگر صدای تو به عرش نرسید!

لااقل یکی از همین خلق الله صدایش آنقدر

رسا است که عرشیان وفرشیان از

""خدایا گفتنش""

خدایا بگویند!!!

🙏.....التماس دعای فراوان…🙏

مرا نه به خاطر لیاقت بلکه

به رسم رفاقت دعا کنید🙏😔😭

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

منم براتون آیه الکرسی میخونم ان شاء الله که حاجت روا بشین و خیلی زود دامنتون سبز بشه😢

اللهم عجل لولیک الفرج ...الهی و ربی من لی غیرک... خدا جونم منو به آرزوهای دلم برسون لطفاً... با دستهای خودت راه زندگی مو هموار کن... باز میشه این در صبح میشه این شب به امید خدا... برای دلم و بی‌قراری هایش والعصر می‌خوانم و تکرار میکنم تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر و تواصعوا بالصبر.....💛💛💛💛     من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد،،،🌻🌻🌻🌻  

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🕊️

التماس دعا 😔💔

دعا کنین خوشبخت شم و ی رشته خوب دربیام

دعا کنین آجیم پزشکی در بیاد خیلی فشار روشه💔

با زندگی دعوام شد کسی نیمد جدامون کنه🚶🏻🕳️          ‌               من حوصله بحث کردن ندارم حرفمو میزنم میرم برام مهم نیس چی دربارم فک میکنی چی میخای بگی در ضمن مخالفی ریپ نزن ❌❌❌❌ کامنت تو شخصیتتو نشون میده 🙂🙌🏻 پس با کامنتت عقده ای بودنتو بهم ثابت نکن 😂🙌🏻❌

برا همتون حمد خوندم حاجت روا باشید علی الخصوص استارتر عزیز اگه ممکنه برا عروس شدن من دعا کنین

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
برا منم دعا کنید مادر بشم😢

امیدوارم به حق این شب عزیز خیلی زود شما هم مادر بشین، اللهم صلی علی محمد وآل محمد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🖤🕊️ التماس دعا 😔💔 دعا کنین خوشبخت شم و ی رشته خوب د ...

براتون صلوات فرستادم، ان شاء الله که خوشبخت بشین و تو رشته مورد علاقه تون قبول شین به امید خدا

دلم خیلییییی گرفته نمیدونم ب کی پناه ببرم دعا کنید دلم اروم بشه دارم میسوزم 😭😭 انشالله شماهم حاجت ...

عزیزم دعا میکنم هر مشکلی که داری به زودی زود، به دست حضرت علی، حل بشه

برا همتون حمد خوندم حاجت روا باشید علی الخصوص استارتر عزیز اگه ممکنه برا عروس شدن من دعا کنین

برای شمام صلوات میفرستم، تو این شب سرنوشت ساز از خدا میخوام، خیلی زود به خواسته دلتون برسین و عروس بشین، به امید خدا

لطفا برا بچه دار شدنم و ارامشمون دعا کنین  ممنون  حاجت روا

براتون آیه الکرسی خوندم، از خدا میخوام به حق این شب عزیز و بزرگی خودش، دامن شما رو سبز کنه

اسمم مریمه.فراموشم نکن.حاجت روا وعاقبت به خیر بشی ان شاء الله

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم و تقبل شفاعتهم و ارفع درجتهم و العن اعدائهم❤          خواهشم از شما اینه حتما کتاب ۳ دقیقه در قیامت رو مطالعه کنید بیشتر از یک ساعت وقتتون رو نمیگیره ولی دنیاتون زیر و رو میشه❤