2777
2789
آدم میمونه چی بگه!فوقش میره دکتر،دکترمیگه لازم نیست ،نرماله!ًضررش هم میشه یه ویزیت دکتر! بهتراازاین ...

دقیقاااا ،حالا ما هی بگیم وقت نداره الان چقدر پدرو مادر بی فکر دیدم اطرافم ،امید اینکه قد میکشه ول کردن ،الان قد دختره به ۱۵۵ نمیرسه من جای اون طفلی غصه میخورم الان ۱۵ سالشه

دوست خودم ۱۶ سالگی اقدام کرد دوبار یا سه بار آمپول زد فقط یک سانت بلند شد 

هوف چقدر راحت با زندگی و اینده یکی بازی میکنن😑😑

در واقعیت همه اتفاق ها طبق منطق پی میره اخه، بعد پری معمولا ۵سانت نهایتا رشد میکنن من موندم این ۱۵ سانت چطوری ؟؟؟

این حرف من نیست!ازخودم که نمیگم!حرف تمام پزشکها ومتخصصهای ایران وجهانه!بعدبلوغ اتفاق بیافته چه دخترو ...

نه عزیزم اصلا درست نیست، من دخترم رو پیش فوق تخصص غدد میبرم، ایشون میگن تا حدود بیست سالگی رشد قد وجود داره ولی اوج سرعت رشد از حدود یکسال قبل پریود تا دوسال بعد از پریوده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شمامیدونی کوتاه قدی درمان نداره؟دربزرگسالی!؟ من براش تجویزنکردم امپول بگیره!گفتم بره دکترغدد!دکتراگ ...

توصیه به رفتن پیش متخصص غدد با توصیه به زدن آمپول خیییییلی فرق می کنه

توصیه به رفتن پیش متخصص غدد با توصیه به زدن آمپول خیییییلی فرق می کنه

الان قرص سرماخوردگیم بدون نسخه نمیدن!

به هرحال من گفتم ببریش دکتر،براش آمپول مینویسه!عین جمله منه!

قطعایه دکترلازم باشه مینویسه نه همینطوری

شایدشمامنظورمنوبدبرداشت کردید

دقیقاااا ،حالا ما هی بگیم وقت نداره الان چقدر پدرو مادر بی فکر دیدم اطرافم ،امید اینکه قد میکشه ول ک ...

همین چندوقت پیش یکی تاپیک زد، دخترش قدش ۱۴۵ بود،شاغل بود ومیگفت سرش شلوغ بوده،به خودش اومده بود،دخترش پریودشده بود،دیگه درمانش نشد!

خیلی خیلی ناراحت بود،کسی اگه بچه اش مشکل داره وبدونه وراه درمانش پیش روش باشه،خیلی خوش شانسه!

واگه چندنفرامیدواهی بدن این شانس طلایی ازدست بده !تاابدخودشونمیبخشه!ولی اونیکه امیدداده همچنان به کارش ادامه میده'!

اتواین تاپیک خواهراستارترزیادقدش کوتاه نیست !ولی من تاپیک بلوغ زودرس چندباربودم،بازم همین ماجراتکرارشده گاهی !بلوغ زودرس عوارضشم بدتره!