2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دختری پریودبشه،صفحه رشدقدش بسته میشه وامکان قدبلندشدن نداره تاپریودنشده زودببرین کترغدد،آمپول ...

دختر من از وقتی پریود شده حداقل 15سانت تا الان قد کشیده، تشویق به این آمپولهایی که اینهمه عوارض دارن و احتمال ناباروری رو خیلی زیاد میکنه خوب نیست

من ۱۲ سالم بود ۱۵۸ بود قدم بعد یهو قد کشیدم شدم ۱۷۵ 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
وقتی دختری پریودبشه،صفحه رشدقدش بسته میشه وامکان قدبلندشدن نداره تاپریودنشده زودببرین کترغدد،آمپول ...

عزیزم داری اشتباه میگی وقتی پریود میشن  یه جهش رشدی اتفاق می افته کی گفته ۱۳ ۱۴ سالگی صفحه رشد بسته میشه

نبابا من 11سالگی شدم ولی باز قد کشیدم😐

الهــــی؛؛ این بنده چه داند ڪه چه مے باید  جُست؟ داننده  تویے ، هر آنچه دانے  ، آن ده....♥️
دختر من از وقتی پریود شده حداقل 15سانت تا الان قد کشیده، تشویق به این آمپولهایی که اینهمه عوارض دارن ...

برای منم عجیبه واقعا دیگه دختر ۱۲ساله  انتظار میره مگه ۱۷۰ سانت باشه

دختر من از وقتی پریود شده حداقل 15سانت تا الان قد کشیده، تشویق به این آمپولهایی که اینهمه عوارض دارن ...

این حرف من نیست!ازخودم که نمیگم!حرف تمام پزشکها ومتخصصهای ایران وجهانه!بعدبلوغ اتفاق بیافته چه دختروچه پسرصفحات رشدشون بسته میشه!

نمیدونم جریان دخترشماچیه!بهتریکم سرچ کنید ببینیدزمان چقدرمهمه برای قد!ودرمان شروع کردن

میدونم ولی تا نشده و صفحات استخوانی بسته نشده باید بره ،دیگه انقدری رشد نمیکنه که فکر میکنی حتما ببر ...

من همین گفتم !حالاببین چندتامنوریپلایی کردن که نه مابعدبلوغ  وپریودی۱۵ سانت رشدکردیم!شدیم ۱۷۰!😐

معنی بلوغ نمیدونن انگار!

شمامیدونی کوتاه قدی درمان نداره؟دربزرگسالی!؟

من براش تجویزنکردم امپول بگیره!گفتم بره دکترغدد!دکتراگه صلاح بدونه براش آمپول بنویسه!

دکترغددنمیدونه ایالازمه یانه!شمامیدونیدکه هیچ تخصصی دراین زمینه ندارید!

اینجامیان برای سوال واین جوابها اگه باعث بشه دختریاپسری زمان ازدست بده !برای درمان،گناه به نظرم!

خودمن ۹سالگی باقد۱۵۵پریودشدم درحالیکه بین همکلاسهام قدبلندبودم والان ۳۰ سالمه قدم ۱۶۰!

شمامیدونی کوتاه قدی درمان نداره؟دربزرگسالی!؟ من براش تجویزنکردم امپول بگیره!گفتم بره دکترغدد!دکتراگ ...

بخدا اینجا چیزای فضایی کم نمیشنویم 

من موندم میگم توروخدا الکی یکی رو امیدوار نکنید  ،بزارید بره دنبال درمون این بچه از ۱۵۵ نرفت بالا کی میاد جواب بده😑😑😑

بخدا اینجا چیزای فضایی کم نمیشنویم  من موندم میگم توروخدا الکی یکی رو امیدوار نکنید  ،بزا ...

آدم میمونه چی بگه!فوقش میره دکتر،دکترمیگه لازم نیست ،نرماله!ًضررش هم میشه یه ویزیت دکتر!

بهتراازاینکه آینده یه بچه تحت تاثیرقراربگیره!

دیگه این همه جبهه گیری و...درک نمیکنم

اصلامن درواقعیت بعضی حرفهاروندیدم وفقط اینجاخوندم!