2777
2789
عنوان

کیا بعد طلاق پشیمون شدن؟؟؟

345 بازدید | 8 پست

یه دوستی دارم تازگیا جدا شده....دیونه شده...مرتب چکش میکنه تو وات وغیره...طرفم بیخیاااال...باهرخبری ک ازش میگیره حالش بدتر میشه...جدیدا شنیده میخواد ازدواج کنه کارش ب قرص و بیمارستان کشیده...واقعا نمیدونم چه جوری دلداریش بدم

:|

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه تفاهم وسازگاری بودک کارب جدایی نمیکشیدمن بعدطلاقم پشت سرمن نگاه نکردم رفتم دنبال زندگیم وخداروشکربهترین مردنصیبم شد

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
خداروشکر...خوش باشین

همچنین عزیزم زنده باشی😍🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔