2777
2789

یادمه در حالی این سایت رو ترک گفتم که پر از شاخ و شاخ بازی و نوچه کشی شده بود 🤣

یه تعداد شاخ بودن، یکی باهاشون مصاحبه میکرد مصاحبشون میرفت تو پر بازدیدا 🤣 ملت هم ازشون سوالای چرت و پرت در مورد زندگی شخصیشون میپرسیدن و خرکیف میشدن😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

هر شاخی یه باند داشت

باندش هر نظری تو هر تاپیکی میداد رو لایک میکردن و ازش دفاع میکردن، ینی خدا نکنه یکی جواب مخالف میداد... لشکرکشی میکردن 

یه عده هم اون وسط فِیک بودن داستان مینوشتن 😂

چی شد اینقدر خوب شد اینجا؟ 

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ورژنش تغییر کرده .‌ 

یکی میاد داستان سریالی میزنه با احساسات کاربرا بازی میکنه و شاخ میشه..!

خلاصه الان نون توی داستان سریالیه 😂

💫بارلین  هسدم💫 👈آن کَس که مرا کراش خود میداند، کُفرَش به کنار،عجب کراشی دارد                             اینقد بدم میاد وقتی دارم با آهنگ میخونم ، خواننده اشتباه میخونه                       

میتونم ی سوال کنم

نویان عزیزم پسر خوشگلم با دل پاکت دعا کن زودتر بابایی بیاد ب زندگیم تا بتونم تورو داشته باشم منو توو بابایی با اجی نورا ی خانواده شاد میشیم ی خانواده خوشبخت...........................‌....‌..........‌.....‌خدایا بخاطر داشتن همسر خوبم و دخترو پسر نازم سپاس گذارم 😍😘                      

فکر کردی این داستان ها تمام شده؟

نه الان سایت توی دوره ای هست که فعلا رفیق بازی و اکیپ بازی و بعضی از کاربرای که حس میکنن معروفن کمتر دیده میشن!

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
مطمئنی خوب شده!؟!

چند روزه اینجا میچرخم، هیچ کس از اون افراد رو ندیدم، ندیدم تاپیکای کی از همه محبوب تره کی از همه قشنگتره بالا باشه، تاپیکای جنجالی که توش همو بزنن ندیدم...

شایدم هنوز ندیدم 😅

در حد یک "دانشجوی حقوق" میتونم به مشکلات حقوقیتون پاسخ بدم عزیزان.

از چه سالی صحبت میکنی از اون لحاظا که دیگه نوچه پروری نیست خوب شده ولی از یه لحاظایی داغوووووون تاپیکا فقط خاله زنک بازی همه چی ممنوعه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
2790
2778
2791
2779
2792