2777
2789

ی هنر و ی ورزش در کنار تحصیلاتت یاد بگیر و زبانت رو تقویت کن .از نظر ارتباط هم سعی کن ادم اجتماعی بشی .رانندگی و اشپزی هم یاد بگیر 

البته همه ی اینا زمان بره و از الان استارتش رو بزن تا دو سه سال دیگه ب کمال برسی

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چطور اجتماعی باشم

وقتی شروع کنی مهارت های ک بهت گفتم رو یاد بگیری در کنار درست مطمئن باش هم اعتماد ب نفست بالا تر میره و همم با یاد گیری این مهارت ها خود ب خود بیشتر توی اجتماع میری و در نتیجه از نظر اجتماعی تقویت میشی ‌ . یادتم باشه ی ادم موفق ب خاطر جایگاهش همیشه از نظر ارتباطات اوکیه . 

فقط عزیزم توی این سن در گیر فضای مجازی و دوست های مجازی چه دختر و چه پسر نباش و توی گروه های چت عضو نشو چون این جور روابط ن تنها باعث تقویت ارتباطاتت نمیشه تازه باعث میشه ک تبدیل بشی ب ی ادم بی هدف و علاف ک صبح تا شب پی این دوست و اون دوست و توی فضای مجازی میچرخه ... از من ب تو نصیحت وقت برای این کار ها زیاده تو دو سال وقت و تمرکزت رو بزار روی اهدافت بعد تا اخر عمرت میتونی بری پی سرگرمی و دوست های مختلف 

موفق باشی🤗