2777
2789

ی هنر و ی ورزش در کنار تحصیلاتت یاد بگیر و زبانت رو تقویت کن .از نظر ارتباط هم سعی کن ادم اجتماعی بشی .رانندگی و اشپزی هم یاد بگیر 

البته همه ی اینا زمان بره و از الان استارتش رو بزن تا دو سه سال دیگه ب کمال برسی

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

چطور اجتماعی باشم

وقتی شروع کنی مهارت های ک بهت گفتم رو یاد بگیری در کنار درست مطمئن باش هم اعتماد ب نفست بالا تر میره و همم با یاد گیری این مهارت ها خود ب خود بیشتر توی اجتماع میری و در نتیجه از نظر اجتماعی تقویت میشی ‌ . یادتم باشه ی ادم موفق ب خاطر جایگاهش همیشه از نظر ارتباطات اوکیه . 

فقط عزیزم توی این سن در گیر فضای مجازی و دوست های مجازی چه دختر و چه پسر نباش و توی گروه های چت عضو نشو چون این جور روابط ن تنها باعث تقویت ارتباطاتت نمیشه تازه باعث میشه ک تبدیل بشی ب ی ادم بی هدف و علاف ک صبح تا شب پی این دوست و اون دوست و توی فضای مجازی میچرخه ... از من ب تو نصیحت وقت برای این کار ها زیاده تو دو سال وقت و تمرکزت رو بزار روی اهدافت بعد تا اخر عمرت میتونی بری پی سرگرمی و دوست های مختلف 

موفق باشی🤗