2777
2789
عنوان

فکرم درگیره🥴

114 بازدید | 16 پست

میشه بگید درامد کیک تولد خانگی خوبه یا ن؟حتما باید بریم کلاساش من ک از نت دیدم خیلی اسونه فقط باید ابزارشو داشته باشیم.کسی هس ک از این کار درامد داشته باشه؟چجوری مشتری جمعکرده چقد طول کشید تا کارش بگیره؟اگه بچه داره با بچه سخت نیس؟خواااااااهش میکنم راهنماییم کنین.چن روزه فکرم ب این درگیره ک منم این کارو انجام بدم ولی حمایتم نمیکنن.ی دخمل۸ ماهه هم دارم.🥺😓

💗قلبم شاید تپیدن یادش بره ولی دوست داشتن تورو یادش نمیره💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یکی رو میشناسم دوره رفته مدرک داره

کارش فوق العاده عالیه کلی مشتری داره دو تا بچه هم داره

با سن های ۷ و ۵ هر روز کلی مشتری داره کیکو میفرسته براشون کارشم واقعا تمیزه

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡ 
من یکی رو میشناسم دوره رفته مدرک داره کارش فوق العاده عالیه کلی مشتری داره دو تا بچه هم داره با سن ...

هزینه مدرک گرفتن چقده

عزیزم بنظرم اگر حس میکنی میتونی نیاز نیست برای کلاس هزینه کنی فقط زیاد تو نت بگرد مدلای مختفو یاد بگیر. اینم بدون باید علاقه داشته باشی و پشتکار. همه کارا اولش یکم خاک خوری داره و مشتری شاید کم باشه ولی حتما ب مرور زمان هم پیشرفت میکنی هم مشتریت زیاد میشه. 

بااستفاده از تبلیغات توی شبکهای اجتماعی و زدن پیج و کانال و تبلیغ تو درو همسایه و دوست و اشنا . چاپ کردن تراکت و اینجور راهکاراهم میتونی مشتری جذب کنی. اوایل کارتم سعی کن یکم قیمتات از بیرون بهتر باشه تا بتونی مشتری جذب کنی. چنتا سفارش از دوست و فامیل بگیر ک نمونه کارم داشته باشی و حتما از همه سفارشات عکس بگیر 

میشه واسه حال خوب دل هممون ی صلوات بفرستید😊❤
عزیزم بنظرم اگر حس میکنی میتونی نیاز نیست برای کلاس هزینه کنی فقط زیاد تو نت بگرد مدلای مختفو یاد بگ ...

چقد خوب حرف میزنی دوست عزیزم.خیلی هوس کردم برم تو این کار ولی یکم ابزارم ناقصه میخام اول اونا رو کامل کنم بعد.

و راجب بچه هم  دو تا داره ایشون ۵ و ۷ و یکی از بچه ها شم اوتیسمی هستند ⚘❤

خوش بحالش ک هیچ مانعی رو واس کارش مشکل نکرده و موفقه.

خوش بحالش ک هیچ مانعی رو واس کارش مشکل نکرده و موفقه.

دقیقا ایشون خیلی افسرده بود یه دوره ای هم بخاطر پسرش هم فوت پدر شون اما با قدرت از ۳ سال پیش شروع کرد الان به جرات میگم جز بهترینهای کیک پزی هست 

شما هم شروع کن عزیزم خودت بخوای همه چی انجام میشه نگران نباش❤

لِذَت بَخشْ تَرين اِنتِخاب زِندِگيمْ توُییٖ همسرجان...♡