2821
2789
عنوان

عسل ناااب

56 بازدید | 10 پست

وای بچه ها 2 ماه پیش یه عسل گرفتم از سوپری مثل آب و قند بود. افتضاح 

بعد از یه زن دیگه توی روستا خریدم خوب بود ولی چنگی به دل نمیزد خیلی شیرین بود. فکر کنم شد 80 تومن 

ما مصرف عسلمون زیااااااد 

از یه جای دیگه خریدم 100 تومن 

اینقدر این عسل ناااب که نگم گفتم بهتون بگم که اگر خواستین بهتون شمارشو بدم چون خودم زجر کشیدم تا یه عسل درست خوردم 😐 البته 120 تومن بود با چک و چونه و این گرونه از این حرفا یه کیلو خریدم 100 تومن گرونه ولی خیلی خوبه 

شوهرعمم کندوی عسل داره . هرسال بهمون میده چه عسلیم هست دهنم اب افتاد .

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم قیمت بکو واینکه کدوم شهری

خودم زنجانم ولی باغمون خطه ی سرسبز طارم هسش...زیتون و روغن درجه یک و تضمینی میدیم اگ جایی ارزونتربود حتما بخاطر اینک نصف بیشترش روغن مایع هسش...قده یه نوشابه خونواده میشه۲۳۰هزار...

حجم بالا هم میفروشیم...

اینو بگم ک روغن زیتون دستی هم داریم ..و کارخونه...

لحظات را میگذرانیم تا به خوشبختی برسیم...افسوس خوشبختی همان لحظاتی بود که گذشت
تنها کسی که تو شهرمون عسلش خاصله فقط ماییم  و عسل اصل قیمتش خییلی بیشتر از ایناست ما الان مید ...

اون جایی که من خریدم از اقلید سفارش میگرین میارن اونجا