2777
2789
نمیدونم دات بگیرم یا یونی سواپ

دات نسل سوم ارزهای دیجیتاله و قراره مثل بیت برگ بشه و ارزهای دیگه برن زیر مجموعه این ارز، در آینده یه شبکه بزرگ بلاک چین خواهد شد

اما یونی سواپ یه توکنی هست که خودش زیر مجموعه یه شبکه بلاکچین،سیستم متمرکز بزرگ نیست، مربوط به یه صرافی میشه

الان باز یه سریا میان میگن یونی سواپ توکن نیست، کوین هست و یه شبکه بزرگ بلاکچین داره و تحلیلگرهای بزرگ گفتن در آینده جایگزین بیت کوین میشه   

مخاطب_خاص#  

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
دات نسل سوم ارزهای دیجیتاله و قراره مثل بیت برگ بشه و ارزهای دیگه برن زیر مجموعه این ارز، در آینده ی ...

ممنون که راهنمایی کردین، یه پیجی خیلی تعریف یونی سواپ کرده بود خداروشکر نخریدم 

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط شما با کاربری هاتون دارین بحث بیخود می کنین، کسی دیگه بحث بیخود نمیکنه و خودش رو عقل کل و تحلیلگ ...

فعلا شماداری خودتو عقل کل معرفی میکنی بااینکه هنوز نمیدونی ترون کوین هس نه توکن😂😂😂

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     
ممنون که راهنمایی کردین، یه پیجی خیلی تعریف یونی سواپ کرده بود خداروشکر نخریدم 

خواهش میکنم، درباره توکن های دیگه ای نظیر شیبا و کیشو هم اینجا زیاد حرف میزنن و تبلیغ میکنن

درباره خرید ارزهای مثل شیبا و کیشو، هشدار داده شده

مراقب کلاهبرداری باشین،این ارزها مشکوک هستن ( در هنگام معامله ارزهای دیجیتال رده‌پایین بازار مراقب باشید در دام طرح‌های کلاهبرداری «پامپ و دامپ» و سایر کلاهبرداری‌های بازار نیفتید. رشد شدید یک ارز دیجیتال با حجم معاملات پایین می‌تواند مشکوک به دستکاری باشد و لزوماً نمی‌تواند امکان فروش دوباره یا پتانسیل سرمایه‌گذاری مناسب را اثبات کند.)

هشدار داده اگه خریدید و خدایی نکرده، 1 درصد سرتون کلاه رفت، مقصر خودتون هستید، بهتون هشدار دادیم، بعدش نیاین بگین، ارز دیجیتال خوب نیست و کلاهبرداریه و ارز دیجیتال نخرید

فعلا شماداری خودتو عقل کل معرفی میکنی بااینکه هنوز نمیدونی ترون کوین هس نه توکن😂😂😂

من ادعایی نکردم، شما با اون کاربری تون ادعا کردید که تحلیلگر بزرگ و قهاری هستید و چند ساله که تو این کار هستید و ارزها رو میشناسین

از دوستانی که میتوانند این کاربر را حالی کنن، کلمه هایی که با فلش مشخص شده را به این کاربر بگویند تا متوجه شود، زبان بنده را ایشان متوجه نمیشوند

دوستانی که این کاربر را میشناسند و زبانی که متوجه میشود را میدانند به چه زبانی ایشان حرف میفهمند، تقاضای کمک دارم

مثل همین بیت کوین، اتریوم، لایت کوین، دش کوین، ایاس، تتا، اینا برای کوتاه مدت خوبه

کوتاه مدت یعنی تاکی؟ الان مثلا اگه ایاس بخرم تاچندماه هولدکنم؟

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
من ادعایی نکردم، شما با اون کاربری تون ادعا کردید که تحلیلگر بزرگ و قهاری هستید و چند ساله که تو این ...

قابل توجه شما....شماخودتون این سایت رومعرفی کردیدواسه اینکه کاربرابفهمن کدوم ارز کوین هس وکدوم توکن...چن تاسایت دیگه ام سر زدم کوین اعلام شده شمارفتی گشتی گشتی که یه چیزی پیداکنی که معلوم نیس چی هست وکی نوشته 

در درون هـرانسـانی کـه مـی شناسـی ، انسانـی است کـه نمـی شناسـی !                                           پیج اینستاگرام : Mehrad_mahdavi98                                                                                     

چجوری میشه یه توکن رو شبکش چن تاتوکن دیگه داشته باشه ترون که بلاک چین خودشو داره وروی شبکش بیت تورنت ووینک هس خیلی جالبه

کوتاه مدت یعنی تاکی؟ الان مثلا اگه ایاس بخرم تاچندماه هولدکنم؟

حداقل سوددهی 2 ماه دیگه حداکثر سوددهی تا 5 ماه دیگه 

نهایت تا 5 ماه دیگه هولد کنین، به سوددهی مدنظر می‌رسین 

ببخشید من انقد ازتون سوال میکنم 

میگم من کاردانو خریدم ولی نمیتونم از صرافی به کیف پولم منتقل کنم. کیف پولم تراست ولت هست 

به نظر شما چرا نمیشه؟ 

کیف پول تتمیم ولت قابل اعتماد هست یا نه؟ 

@پسرمهر  

ببخشید من انقد ازتون سوال میکنم  میگم من کاردانو خریدم ولی نمیتونم از صرافی به کیف پولم منتقل ...

خواهش میکنم، اشکالی نداره، اینم تاپیک سوال و جواب و راهنمایی برای خرید بهترین ارز دیجیتال هست 

من با هیچ کدوم از این کیف پول ها کار نکردم، اعتمادی بهشون ندارم، برای انتقال کاردانو به کیف پول، باید ابتدا ببینید که اون کیف پول ارز کاردانو رو پشتیبانی میکنه یا خیر 

اگر پشتیبانی میکنه و تو کیف پول هست، روی اسم ارز کاردانو در کیف پول بزنید گزینه Receive رو انتخاب کنید. آدرس کیف پول طولانی است برای کپی روی گزینه کپی بزنید تا آدرس کپی شود 

به صرافی که کاردانو را از آن خریدید می‌روید، به منوی آن مراجعه می‌کنید روی کیف پول میزنید، ارز کاردانو رو انتخاب می‌کنید گزینه برداشت را می‌زنید و آدرسی که در تراست ولت کپی کردید را وارد میکنید 

خواهش میکنم، اشکالی نداره، اینم تاپیک سوال و جواب و راهنمایی برای خرید بهترین ارز دیجیتال هست  ...

آره پشتیبانی میکنه اما هرچی آدرس رو کپی میکنم میزنه غلط 😐

آره پشتیبانی میکنه اما هرچی آدرس رو کپی میکنم میزنه غلط 😐

انتقال دادید؟ میگن کارمزد ارز کاردانو برای انتقال به کیف پول خیلی زیاده! منم به خاطر  همین دیگه انتقال ندادم .توصرافی مونده

متولد ۷۷ نیستم 😊همینطوری نوشتم سنم یه چندسالی بالاتره
انتقال دادید؟ میگن کارمزد ارز کاردانو برای انتقال به کیف پول خیلی زیاده! منم به خاطر  همین دیگه ...

نه هنوز انتقال ندادم بله کارمزدش خیلی زیاده

از کدوم صرافی خریدین شما 

اول اینکه آموزش ارز دیجیتال نیازی به کلاس و آموزش دیدن نداره، جیب یه سری شیاد و کلاهبردار رو پر نکنی ...

داداش اگه کلاس بری خیییلیییییی بهتره... 

من خودم نرفتم ولی کسایی رو میشناسم که رفتن دوره آموزشی خیلی بهتره... 

من از یوتیوب و گوگل و اینستا و اینا یاد گرفتم... 

ولی انشالا میخام کلاس هم برم.. 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور ❤️.       کرمانجم 😎✌🏻