2777
2789

نه عزیزم اسنیپ شخصیت منفی نیست.تو یادگاران مرگ معلوم میشه داشته به دامبلدور کمک میکرده

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

نمیگم تا خودت بفهمی😁ولی اگه فیلماشو دیدی بدون هیچوقت به پای رماناش نمیرسن.رمانش عالللییییییه

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیگم تا خودت بفهمی😁ولی اگه فیلماشو دیدی بدون هیچوقت به پای رماناش نمیرسن.رمانش عالللییییییه

فیلمش یک هزارم رمانشم نیست😎

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵

نه عزیزم اسنیپ شخصیت منفی نیست.تو یادگاران مرگ معلوم میشه داشته به دامبلدور کمک میکرده

پس چرا گفت من شاهزاده دورگه ام؟نقش بازی کرد؟؟

حالا دامبلدور واقعا مرد یا اونم تظاهر بود؟؟

فیلمش یک هزارم رمانشم نیست😎

دقیقا

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
پس چرا گفت من شاهزاده دورگه ام؟نقش بازی کرد؟؟ حالا دامبلدور واقعا مرد یا اونم تظاهر بود؟؟

دامبلدور که مرده.

اسنیپم واقعا شاهزاده دورگه بوده

ولی ماجرا پیچیده تر از این حرف است.نمیگم تا خودت بفهمی.

به فیلمش اکتفا نکن فقط کتابش😍

خدا رحمتش کنه

خدا رفتگان شما رو بیامرزه😂

اون فصل یادگاران مرگ که اسنیپ مرد خواهرم میگفت پاشو حلوا بپز😐