2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4621 بازدید | 171 پست
من ب کسی انگ نچسبوندم  واقعا واستون قابل هضمه تو این جامعه دختر تا ۴ صب تو خیابونا بچرخه؟؟

الان بهت میگن دختره باید آزاد باشه وبچرخه و فرقی هم با یه پسر نداره ودر کل هم به تو ربطی نداره🤣🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر بیکار که داعم منتظر توجهه یک پسره دختری که واس خودش غرورش عفتش ارزش قاعل نیست دختری ک قول حرف ابکی پسرو میخوره 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

هیچکس

فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم
فاحشه میدونی یعنی کی؟ کسی که با هزار نفر رابطه داره نه کسی دوسپسر داره یا شب دیر میاد خونه یا طبق اف ...

دقیقا اما خب هیچکس رو نمیشه قضاوت کرد یه دختری رو می‌شناختیم باباش معتاد بود مادر نداشت خود پدره دخترش رو میبرد اینجور جاها نمیشه قضاوت کرد مردم از درد و بدبختی اینجوری میشن

اگر زنان از روی غیرت قتل ناموسی انجام میدادند، مدتها بود نسل مردان منقرض شده بود... 
کشورای دیه بی این دخترا میگن فا ح ش ه بعد دم دستی رو بد میدونید براشون؟!نکشیمون روشن فکرا😂

والا من فیلم خارجی دارم میبینم پسره ب دختره میگه شب بیشتر بمون پیشم دختره ب اون جذابی میگه اجازه ندارم 😂😂به مامانشم برای همون یک ساعت گفت خونه دوستای دخترش میره😂

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...
الان بهت میگن دختره باید آزاد باشه وبچرخه و فرقی هم با یه پسر نداره ودر کل هم به تو ربطی نداره🤣🤣

خب مشخصه باید اینجوری باشه چه فرقی بین دخار پسر چقد افکارتون پوسیدسسسسس🤮

من خودم عاشق اینم شب بیرون برم جای روز.

ولی با این تفکراته شما نمیشه باید وایسم شوهرررررررر کنم تا ب ابن خواسته ی کوچیکم برسم تنها ک اصلا نمیشه حرفشم بزنم که تنها برم بیرون.در حالیکه عاشق همین تنهایی و خلوت باخودمم.ولی حتما باید یه بادیگارد باهام باشه😔🙄😷

با افتخار *معلم*

کشورای دیه بی این دخترا میگن فا ح ش ه بعد دم دستی رو بد میدونید براشون؟!نکشیمون روشن فکرا😂

تن فروش با کسی که دوستاش پسرن یا دوست مسر داره فرق میکن

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 
آخه گول خورده چیه مگه بچه ان؟ حرف زشتی هست ولی اون دختر شان خودشو درحد این ویژگی پایین میاره والا رو ...

ببين من ديدم خيلي از دختر پسرا يه اكيپ هستن دور هم قرار ميذارن به بازي كردن و مشروب خوري( نميگم كار درستيه يا غلط!) اما ديگه چون تو اون جمع ها هستن درست نيست بگيم هر كي اونجاست دم دستي و ج ن د س ت كه!! 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه