2777
2789
عنوان

دختر دم دستی

| مشاهده متن کامل بحث + 4617 بازدید | 171 پست

یکی که صبح تا شب بیرونه با پسرا دم دستی نیست پس چیه؟

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به دخترای آخر خونواده

آب بیار

نون بده 

در رو باز کن

پشتم لگد کن

.....  

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من ب کسی انگ نچسبوندم 

واقعا واستون قابل هضمه تو این جامعه دختر تا ۴ صب تو خیابونا بچرخه؟؟

سلام😊منوو عشقم بعد از کلی سختی بلاخرههه بهم رسیدیم❤❤ایشون پرستاره منم دبیر زیست شناسی😍خدایا شکرت بابت همه ی قشنگیایی که تو زندگیم نصیبم کردی❤خدایا شکرت بابت مهربونیات💙مرسی که هروقت صدات زدم خودتو به موقع رسوندی💙❤خدایا از من و خانوادم و خانواده شوهر دوست داشتیم و خانواده نی نی سایتیا سلامتی و لب خندون بده💛💛 

دختر دم دستی دیگع چیه. این حرف یعنی توهین به هم جنس خودتون واقعا خیلی زشته..خانما چون روح لطیفی دارن و زود دلبسته میشن و مردای خائن و کثیف سو استفاده میکنن اسمشو میذارن دم دستی در صورتی که دم دستی ااون مردیه که دلش واس هر ماده ایی میتپه

سرگرم خودت_عاشق احوال *خودت* باش♡.

دختر دم دستی ؟

دستماله؟

چرا شخصیتتونو برای خوشایند یه مرد میخواید تغییر بدید.دختری ک یکم اجتماعیه شیطونه میشه دم دستی.دم دستی بودن بهتره تااینکه زندگیتونو بذارید تایه مرد وجذب کنید اخرم بهتون خیانت کنه

اونجوری دوست داره زندگی کنه و به کسی ربطی نداره

عه این همه روشن فکر کجا بود تا الان 

پس چرا اگه همون دختر فردا پسفردا تو خیابون نصف شب دیده شه با پسر میشه خراب 

الان ب کسی ربط نداره

من خودم قبول دارم کار بعضی دخترا اشتباهه

ولی چرا همچین کلمات ضدزن و زشتی رو برای همجنستون ب کار میبرین! 

دم دستی چیه! مگه اشیا یا ماشینه! 

هر چه قدرم بد اون دختر باشه با این بیان  دارین  این دیدگاه  رو به همه دخترا نسبت میدین

منظورم اینه اصلا نباید از لفظ دم دستی برای یک انسان استفاده بشه

اه بعد میگن چرا جامعه مردسالارداریم