2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب🤒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 9582 بازدید | 329 پست
اره هست😂😂 عکس العملتون چیه؟ من دستشویی هم میرم شیر آبو باز میکنم صدا نره بیرون😂

دقیقا منممممم🤨من همینکه میرم تو هم رشویی وا میکنم هم مال خود توالتو ،کار دیگه یهو ابرمون میره

🧿میخوام وحشی ، زیباوآزادباشم.. درست مثل دریا⭐🌊☃️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه بد. یکبار خیلی قاطع و عصبانی باهاش برخورد کن یعنی چی. من همسرم یکبار توی عقد یک فحش زشت داد ا ...

چه فحشی؟

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..
دقیقا منممممم🤨من همینکه میرم تو هم رشویی وا میکنم هم مال خود توالتو ،کار دیگه یهو ابرمون میره

دیدم بعضیارو از ته دلللل زور میزنن😐😂😂

من خجالت میکشم جاشون.یه جوریه واقعا

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره

😂😂😂😂😂😂😂وای ببخشید خندم گرفت کامنتا هم که بدتر 😂😂😂یه دایی دارم من عین شوهرته حتی بدتر اون روز زنش بیچاره گله میکرد ازش پیش من هنو عقدن میگه وای این الان عقدیم اینجوریه خدا به دادم برسه پس فردا برم‌زیر یه سقف باهاش داییم خب راه میره ببخشیدا میگوزه بعد میگه هر کی گرف 😑😑😑کلی هم میخنده مسخره 

دفعه بعدی جدی باهاش برخورد کن من شوهرم یه بار باد گلو زد زدم پس گردنش که گردنش رگ‌به رگ شد

دختری از جنس غم اما ظاهری شاد :)                     خدایا زمینت دیگر بوی انسانیت نمیدهد یک تکه آسمان کلنگی چند؟                                                               تیکر تولدمه🙃
شوهرمنم جلو منو پدرومادرش با صدای بلند میگوزه اونم چندتا 😐 وقتی میره دشویی درو نمیبنده بازم صدای گ ...

ی بار برو روانشناس و اینو بگو جدی میگم

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
شما مشهدی هستی؟

نه عزیزم چطور 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
چه فحشی؟

فحش .... خل. من خیلی حساسم روی حرفای زشت

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

عزیزم من چرا برم؟

تو برو اینا را بگو ببین شوهرت مشکل داره یا نه اگر دیدی مشکل داره بهش بگو که بره مشاوره عزیزم این کارو باید پدر و مادرش میکردن که نکردن حالا به خاطر زندگیت خودت انجام بده

دوست دارم مردم با هم مهربون باشند .از این همه خشم میترسم
نه عزیزم چطور 

ممنونم عزیز جواب دادی شما رو با یک نفر اشتباه گرفتم❤

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308