2777
2789
عنوان

شوهر بی ادب🤒😠

| مشاهده متن کامل بحث + 9582 بازدید | 329 پست
اومدن گوزو هايي كه بگن مگه چيه ما ك پي پي ميكنيم زن و شوهر اين حرفارو ندارن؟؟

اره گفتن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😍متالیسته؟

پاپ راک میخونه

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
اومدن گوزو هايي كه بگن مگه چيه ما ك پي پي ميكنيم زن و شوهر اين حرفارو ندارن؟؟

اره یکی گفت😑😑😑😂😂😂😂اه حالم خیلی بدشدکاش نمیومدم تواین تاپیک توکه حامله ای چطوراومدی😂😂

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041
اره گفتن

اينا خدايي تو چه خانواده هايي تربيت ميشن!!🤦🏼‍♀️😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اره یکی گفت😑😑😑😂😂😂😂اه حالم خیلی بدشدکاش نمیومدم تواین تاپیک توکه حامله ای چطوراومدی😂😂

اومدم فقط ببينم اومدن يا نه😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بابا وضعت خوبه یکیو میشناسم بعد غذا باانگشت دهنشو تمیز میکنه داعمن  آروق میزنه فقط میگوزه دستشم تو داماغشه همه لباساش وسط خونس توالت میره زنش میگه همه جا گوه کاری میشه زنش دکتراس بعد شوهرم دکترا کامپیوتر هس و بااجازه زنش وقت ازدواج فک میکرد مرد ازدواج دومشه متوجه شده تا دلت بخواد زن وصیغه داره.واقعن مرد اونشکلیه محض خنده نگفتم

استارتر..یه چند وقت محلش نذار بشین قشنگ باهاش حرف بزن اگه قانع نشد و باز کار خودشو ادامه داد...بعد تو ببین اون از چه کارایی بدش میاد توهم همون کارارو انجام بده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😙😙😗
اومدم فقط ببينم اومدن يا نه😂

من باورنمیکنم تاپیکای اینجاروآخه ادم شاخ درمیاره بخدا

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041