بچه ها با ی شوهر بی ملاحظه چیکار کنم همش بو میده صدا میده تو خواب نمیدونم چجوری بهش بفهمونم کارش زشته تازه ازدواج کردیم کاش فقط تو خواب بود تو بیداریم از این کارا میکنه و میخنده میگه دوس داشتی!! میره دستشویی صدای زور زدنش میشنوم من چندشم میشه ب کی بگم😔😪
متاسفانه اگر بدونن گاهی این رفتارها چقد زن و شوهرو از هم دور میکنه هیچوقت پیش هم انجام نمیدادن...یکبار جدی بهشون بگید حال بدی پیدا میکنید با این رفتارا
GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟♀️ But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot..."کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ...... تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
بابا وضعت خوبه یکیو میشناسم بعد غذا باانگشت دهنشو تمیز میکنه داعمن آروق میزنه فقط میگوزه دستشم تو داماغشه همه لباساش وسط خونس توالت میره زنش میگه همه جا گوه کاری میشه زنش دکتراس بعد شوهرم دکترا کامپیوتر هس و بااجازه زنش وقت ازدواج فک میکرد مرد ازدواج دومشه متوجه شده تا دلت بخواد زن وصیغه داره.واقعن مرد اونشکلیه محض خنده نگفتم
استارتر..یه چند وقت محلش نذار بشین قشنگ باهاش حرف بزن اگه قانع نشد و باز کار خودشو ادامه داد...بعد تو ببین اون از چه کارایی بدش میاد توهم همون کارارو انجام بده
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😙😙😗