2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب  چرا وام  نمیگیری

گرفتی شما؟

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
گرفتی شما؟

نه نگرفتم ولی دارن تجارت  ملی میدن  برا یک میلیونی ها ۱۴ میلیونه  برا ۵۰۰ ها ۷ میلیون  وامی هم که میدن ضامن  نمیخواد  خودش  ضامن  میشه  فقط کارت خریده 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
وام چرا بگیرم؟ اخه سهام من یه تومنی 

میدونم  خب شما میخوای بفروشی  مادرمن  فروخته  ۸ ماهه  ندادن حتی  یک ریال ولی عوضش  میتونی وام برداری  شما سهامتو  نفروختی  اصلا اگه نفروخته  باشی بهتون  تعلق  میگیره 

خدای تورو نمیدونم ولی خدای من خداییکه به مو میرسونه ولی پاره نمیشه خدا جونم من به قلمت ایمان دارم میدونم هوامو داری پس توکل به خودت انشالله که حاجت روا بشم 🤲🦋😍
نه نگرفتم ولی دارن تجارت  ملی میدن  برا یک میلیونی ها ۱۴ میلیونه  برا ۵۰۰ ها ۷ میلیون ...

خب یک تومنی ماهی چقد باید برگردونه ادم

یا ۵۰۰ تومنی

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
میدونم  خب شما میخوای بفروشی  مادرمن  فروخته  ۸ ماهه  ندادن حتی  یک ری ...

ماهانه چقد باید داد؟چند در صد میکشن روش؟ چند مدت طول مبکشه تا تموم بشه؟ اگه وام وردارم وقتی تصویه کنم میتونم دوباره بفروشمش یا نه؟

من برگه رو گم کردم میتونم وام نگیرم فقط بفروشمش؟

عزیزم  اطلاع ندارم ازدوستان بپرس  فک کنم بشه  چون  شما وقتی داری سهامتو  تو سایت  هستش  کارت  ملی داری دیگه 

خب یک تومنی ماهی چقد باید برگردونه ادم یا ۵۰۰ تومنی

عزیزم ۵۰۰ تومانی  باشه  ۶ الی ۷ تومان وام میدن سودش ۱۸ درصده

عزیزم ۵۰۰ تومانی  باشه  ۶ الی ۷ تومان وام میدن سودش ۱۸ درصده

الکیه☹

ماهانه چقد باید داد؟چند در صد میکشن روش؟ چند مدت طول مبکشه تا تموم بشه؟ اگه وام وردارم وقتی تصویه کن ...

سودش ۱۸ درصده  خب ۳۶ ماه هستش شما سهامتو  نمیفروشی  که فقط وام برمیداری ازش  ضامن  هم نمیخواد  باید  تجارت  ملی ثبت نام کنی اونجا  میدن  فعلا  بقیه بانک ها اقدام  نکردن  فقط  تجارت ونلی

سودش ۱۸ درصده  خب ۳۶ ماه هستش شما سهامتو  نمیفروشی  که فقط وام برمیداری ازش  ضام ...

ملی