2777
2789
عنوان

استخدام

168 بازدید | 16 پست

💫  استخدام  💫

شرکت نفیس درقالب یک استارت آپ موفق بعد از ارائه آموزشهای تخصصی لازم و رایگان در زمینه

پوست و مو به آقایان و خانمها اقدام به جذب مشاور درزمینه پوست و مو نموده و حق مشاوره فوق العاده ای

برای مشاورین خود درنظر گرفته است.به دلیل فعالیت در فضای مجازی از کلیه نقاط ایران حتی

شهرستانهای کوچک میتوانید این در خواست را دنبال کنند.فعالیت تمام وقت و پاره وقت هم یکی از دیگر از مزایای این کار است.

رده سنی بالای 20 سال 

رسیدن به درآمد ده میلیون تومان در انتهای سال اول اولین وساده ترین پلن درآمدی این شرکت است.

جهت دریافت مشاوره جهت اخذ نمایندگی مشاوره باشماره تلفن 09367192207 تماس حاصل نمایید.

آرام به نظر میرسم، اما درونم جنگی بی پایان جریان دارد..... ️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره برا دخترم ضدآفتاب بچه خریدم  خوبه بد نیس فقط خیلی معطره

خب خودتون دوست ندارید یکی از مشاورین ما باشید و به بهبود زندگی خودتون و اطرافیانتون کمک کنید ؟

اون فامیل ما میگفت خیلی کمه پورسانتش مثلا برا۵۰چند پورسانت میدین؟

ببین عزیزم بستگی به فروشت داره خب،بعدشم کسی نمیاد برای خودش رقیب تراشی کنه ،معلومه که اینجوری میگه

تو یه سفارش 400 که از مشتری بگیری حداقل پورسانتی که از این سفارش تو جیبت میره اینه که80 تا100 برای خودته  

ببین عزیزم بستگی به فروشت داره خب،بعدشم کسی نمیاد برای خودش رقیب تراشی کنه ،معلومه که اینجوری میگه ...

سلام من خواهرم تو نفیس فعالیت داره یعنی کسی معرفی کرد زیر مجموعه اونه فعالیتش خیلی کمه مثلا توی ۴ ماه ۱۵۰۰ خرید زده پورسانت بهش میدن؟تا حالا چیزی بهش ندادن فقط یکم از قیمت پاینتر میخره اون میشه سودش همین‌

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
سلام من خواهرم تو نفیس فعالیت داره یعنی کسی معرفی کرد زیر مجموعه اونه فعالیتش خیلی کمه مثلا توی ۴ ما ...

سلام عزیزم 

نفیس شغل دومش هست ؟

برای 4ماه این خرید واقعا کمه و فکر نکنم سودی بهش تعلق بگیره

شما در ماه مثلا سه یا چهار تا خرید 400 داشته باشی سودی که فقط از خرید بهتون تعلق میگیره خودش 400 یا 500 هست

بستگی به فروشت داره که چی بفروشی .و اینکه در این زمینه بالا سریا باید ببینید دارم میگم باید بهش کمک کنند تا خودشو بکشه بالا

سلام عزیزم  نفیس شغل دومش هست ؟ برای 4ماه این خرید واقعا کمه و فکر نکنم سودی بهش تعلق بگیره ...

ممنون

اره شغل دومشه ولی کلا زیر مجموعه نتونست جمع کنه.

موفق باشی عزیزم

خدا کنه همه منتظرا بزودی باردار بشن.خدا کنه همه دخترای مجرد زودی ازدواج کنند دعا هر روز من♥️
ممنون اره شغل دومشه ولی کلا زیر مجموعه نتونست جمع کنه. موفق باشی عزیزم

ببین همه چیز کم کم و آروم آروم اتفاق می افته 

اصلا نباید نا امید بشه منم بعد از یکسال تازه دارم زیر مجموعه جمع میکنم

و اولم از خانواده خودم شروع کردم 

زندگی قانون لیاقت هاست هر کسی به هر چیزی که لیاقت داره میرسه

ببین همه چیز کم کم و آروم آروم اتفاق می افته  اصلا نباید نا امید بشه منم بعد از یکسال تازه دار ...

فدات عزیزم ممنون بهش میگم

فدات عزیزم ممنون بهش میگم

خواهش میکنم گلم

دوست داشت با هم همصحبت بشیم و یا کمک خواست میتونه رو من به عنوان یک دوست نه یک همکار حساب کنه

لطفا شماره منو بهش بده خوشحال میشم باهاش اشنا بشم 09367192207

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز