2777
2789
عنوان

پریود لهنتی

166 بازدید | 20 پست

باید 24ام میشدم هننوزنشدم  شیردهی دارم  استرس بارداری دارع مکشتم دیشب خواب دیدم بی بی زدم مثبته جیغ میزدم   جرات ندارم تست بزنم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از 24 فروردین هنوز تست نزدی؟  خب این بلاتکلیفی که عذابش و استرسش بیشتر و بدتره

نه نزدم جرات ندارم وای اگر حامله باشم چی بچه ام هشت ماهشه شوهرم ب سقط راضی نمیشه 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

فقط خوابت😂

وای نگو خواهر ن ب دوسال پیش هر ماه س تا بی بی میزدم پنچر میشدم حامله نبودم ن ب  الا

چند وقته زایمان کردی؟ بی نظمی پریود تو شیردهی پیش میاد

هشت ماه

نه نزدم جرات ندارم وای اگر حامله باشم چی بچه ام هشت ماهشه شوهرم ب سقط راضی نمیشه 

عزیزم درست نیست من الان یادآوری کنم ولی باید قبلش فکر میکردی و سفت و سخت جلوگیری میکردی 

الانم در هر صورت نتیجه مشخصه دیر تر تست زدنت چیزی رو عوض نمیکنه 

بزن اصلا شاید نبودی و تاخیر به خاطر شیردهی و استرس و بهم ریختن هورمونات باشه

نور خواهی مستعد نور شو.... 
عزیزم درست نیست من الان یادآوری کنم ولی باید قبلش فکر میکردی و سفت و سخت جلوگیری میکردی  الانم ...

سفت و سخت بوده تقریبا ولی رو حساب اینکه تنبلی تخمدان دارم ی ذره تنبلی کردم خدا خوابی ک دیشب دیدم  اذیتم

سفت و سخت بوده تقریبا ولی رو حساب اینکه تنبلی تخمدان دارم ی ذره تنبلی کردم خدا خوابی ک دیشب دیدم&nbs ...

خوابت واسه فکر کردن زیاد به این موضوع هست

نگران نباش خیر انشاءالله 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

مثل همیم گلی

دخترم ۱۵ ماهشه ۳۰ باید میشدم که نشدم، رابطه ی مشکوک هم داشته م، چندروز بعد موعد بی بی زدم منفی بود.

اگه باشم ناراحت فقط واسه این ممکنه بشم که بارداری بدی دارم، سر دخترم تا آخر ماه چهار رسما جنازه بودم از شدت حالت تهوع و بالا آوردن، دم‌ به دقیقه بالا میاوردم ۲۴ ساعته حتی شبا موقع خواب از خواب میپریدم اونقدر که دیگه خون میومد از دهنم، خیلی بد بود ، وگرنه نی نی دوس دارم ولی کاش دیگه اینجور نباشه بارداریم.

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

وای نگو خواهر ن ب دوسال پیش هر ماه س تا بی بی میزدم پنچر میشدم حامله نبودم ن ب  الا

منم در اووووج زمانی که زندگیم عین خامه

شل و ول بود، زدم مثبت شد😐💔

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️
خوابت واسه فکر کردن زیاد به این موضوع هست نگران نباش خیر انشاءالله 

وای من بچه نیخوام  هیچ وقت  ولی شوهرم راضی نیس سقط کنم دعا کن باردار نباشم

مثل همیم گلی دخترم ۱۵ ماهشه ۳۰ باید میشدم که نشدم، رابطه ی مشکوک هم داشته م، چندروز بعد م ...

باز دخترت یک سال رو داره من چی بگم  بارداری فوق سخت باورت نمیشه 

ویار نگم برات  فشار بالا و ستراحت مطلق  بعدش یچه ام حساسیت داره و خیلی دردسرا اوضاع مالی  خرابه

باز دخترت یک سال رو داره من چی بگم  بارداری فوق سخت باورت نمیشه  ویار نگم برات  فشار ...

عزیزم إنشاءالله نباشی دعا میکنم 🌺🌺🌺

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!