2821
2789
عنوان

دوماهه عقدم

439 بازدید | 24 پست

بچه ها جون من 2 ماهه عقدم... حس میکنم دیگ خیلی با نامزدم راحت شدم و توقع های زیادی ازم داره و لحن و طرز صحبتش با روزای اول فرق کرده... مثلا دارم حرف میزنم. یهو میگه غلط نکن و یا خیلی راحت میگه داری دروغ میگی. البته با شوخی.... دلم نمیخاد اینجوری باشه باهام. باید چجوری باهاش حرف بزنم.نمیخام اینقد باهام راحت باشه 

بگو‌اینقد گوه نخور ...

تجربه ندارم ...

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چند بار ک سخت بگیری حدو می‌شناسه ینی چی غلط نکن

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر                             یادگاری که در این گنبد دوار بماند❤️🎈                              - میشه واسم دعا کنی خانوم دکتر شم؟!🥺

عزیزم الهی که خوشبخت شی 

ببین گلم وقتایی که اینجوری میگه اصلا نخند حتی شوخی یا اخم کن یا بهش تذکر  بده یا حرفشو عوض کن باید بفهمه  ناراحتی تکرار نکنه 

میدونم جاش نیست و کارم اشتباهه ولی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین مشکل مالی عشقم حل شه و به زودی زود عقد کنیم

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بهش یبار خیلی جدی بگو من دوستات نیستم اینطوری باهام حرف بزنی ،یه "خانمم و نامزدت" درست صحبت کن

از الان جمعش نکنی بعدا هرجوربخواد تو جمع هم باهات همونطورحرف میزنه

اگر درمیان درد رشد نکنی،درد رشد خواهد کرد🌱🍊

زیاد صمیمی شدن خوب نیست

وقتی اینطوری حرف زد جوری برخورد کن که خوشت نیومده

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

موقع بد حرف زدن این مدلی اخم کنید و نشون بدین ناراحت شدین ، در این حد، نکه دعوای بزرگ کنید ، 

و تاکید کنید احترام خیلی واستون مهمه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
ما یکسال و یک ماهه عقدیم ولی نشدیم اینطوری . بهش تذکر بده حرف بد نزنه جلوت . خودت سنگیت تر شو 

عزیزم تو چجوری برخورد میکنی؟ من نامزدم روز ب روز داره راحت تر میشه. قبلا یه بار زنگ میزدم میومد... حالا دیگ باید هزار بار زنگش بزنم 

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز