2777
2789
عنوان

چرا

77 بازدید | 9 پست

دیشب تاصب زیر پتو میلرزیدم نمدونم چرا بااینکه هوا خوب بود همشم بدنم وسروصورتم خیس عرق مخصوصا وقتی بیرون میرم صورتم خیس خیس میشه 

برای خوب شدن زندگیم صلوات بفرستین فداتون😘😘

چیزی.به.نام.کرونا.هست#  

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

😂😂😂

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یا بارداری یا کرونا داری

نگو هیچ علایم دیگ ندارم اخه دیشبم اولین بار بود ک میلرزیدم تاحالا پیش‌نیومده ولی درکل‌بعد زایمانم خلی عرق مکنم طوری ک لباسام‌خیس میشن

من وقتی کرونا داشتم این شکلی شده بودم خیلی بده خدا کرونا رو نصیب دشمنم نکنه😰

اخه هیچ علایم‌دیگ ندارم عرق کردنم بعدزایمانم اومد سراغم اونم وقتی میرم بیرون و توخونه چایی مخورم خیس عزق میشم