2777
2789

کوکو سیب زمینی 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

خوراک لوبیا... عدسی.. خوراک قارچ و سیب زمینی 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من روزه نمیگیرم ولی شاید نون خرمایی بپزم یا شیرینی گل محمدی یا نون کشمشی به هرحال یه مدل نون شیرین😆

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

من سرگنجشکی😍 

شمام الویه یا انواع کوکو یا خوراک لوبیا و قارچ و یا انواع حبوبات را بپز بعد پیازداغ و نعناداغ اضافه کن و بکوب ....یابادمجون و کدو بپز ...یا کشک و بادمجون

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
من روزه نمیگیرم ولی شاید نون خرمایی بپزم یا شیرینی گل محمدی یا نون کشمشی به هرحال یه مدل نون شیرین😆

اصلا شیرینی بلد نیستم بپزم و اینکه اصلا هم نمی خوریم شاید بی تاثیر نباشه

من سرگنجشکی😍  شمام الویه یا انواع کوکو یا خوراک لوبیا و قارچ و یا انواع حبوبات را بپز بعد پیا ...

شوهرم نمی خوره سحر هم بیدار نشدیم میهوام سرم بزنم دبوار 

اصلا شیرینی بلد نیستم بپزم و اینکه اصلا هم نمی خوریم شاید بی تاثیر نباشه

خب پیتزا

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
برای افطار سخته 

من جمعه پختم برای افطار بسیار پسندیده شد😅

برای افطار سخته 

عدسی یا سیب زمینی سرخ شده یا دوپیازه یا املت یا فیله مرغ سوخاری یا کتف و بال سوخاری ☹️

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...