2777
2789
عنوان

یه لحظه بیایین

27 بازدید | 5 پست

سلام دیروز واسه همسایمون سوپ بردم گفت حتما بیا بشین خونه خلاصه یکم حرف زدیم همکارش زنگ زد ده دیقه ای بیشتر صحبت کرد بعدشم ازمن معذرت خواهی کرد بعد دوباره چند دقیقه بعدش گفت بزار زنگ بزنم فامیلمون کرونا گرفته حالشو بپرسم  ودوباره شروع کرد به حرف زدن تقریبا ده دیقه ای شد دیگه منم خوشم نیومد از کارش خداحافظی کردم و آمدم اونم درحال صحبت کردن سری تکون داد

به نظرشما نباید ناراحت میشدم میتونست بعد ازاینکه من رفتم تماسشو بگیره شما بودین چکار می‌کردید 

یا اگه دیدینش چه رفتاری میکنید

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️

مثل قبل رفتار کن دیگه هم تعارفشو قبول نکن

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثل قبل رفتار کن دیگه هم تعارفشو قبول نکن

از یه طرف میگم اشکال نداره رفتار اون بد بوده نه من 

از طرفی هم میگم اگه دیگه تعارفشو قبول نکنم خب هر کسی رفتاری کرد که ما خوشمون نیاد وفکن کنیم بهمون بی احترامی شده که همش باید در حال قطع رابطه باشیم 

آخه میگن آدما خودشون اجازه میدن که بهشون بی احترامی بشه یا اینکه جرات بی احترامی به طرفش میده ولی من که کاری نکردم 

پس چطوری رفتار کنم 

خداجونم ممنون که هوامو داری 🤗❤️
از یه طرف میگم اشکال نداره رفتار اون بد بوده نه من  از طرفی هم میگم اگه دیگه تعارفشو قبو ...

بالاخره اون باید بدونه که اشتباه کرده منم نمیگم قطع رابطه میگم تعارفشو رد کنید برا خونه رفتن

یا اینکه اگه بازهم رفتید با اولین تلفن خداحافظی کنید

اگر بدانید که مردم به یک سردرد معمولی خود هزاران بار بیشتر اهمیت می‌دهند تا خبر مرگ من و شما، دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می‌کنند...