2777
2789

یکی از عموهای شوهرم وضع مالیش از بقیشون خیلی بهتره و خانمش معلمه و اینا هر کار مخوان بکنن اول میرن پیش اون مشورت می کنن . یا شوهرم یه جوری ازش تعریف می کنه انگار که رییس جمهوری چیزیه . تو مهمونی هامم که نمیزارن زنش کاری بکنه و مادرشوهرم خونشون مهمونی میریم با اینکه من نمی خوام ظرف بشورم میاد صدام می کنه که خونه اون بشورم 

بچشونم که فک می کنن مادرشوهرم پرستارشه هر وقتی باشه می فرستنش اونجا . برامم جالبه با این همه از این عموش تعریف می کنن هدیه پاگشای منو یه پتوی یه نفره که مارکشم معلوم نبود چیه دادن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان این وسط ربطش به شما چیه !!!

شما سرت به زندگی خودت باشه ؛!!چیکار به کارمردم داری !!!!

ضمنا از مردم که طلب نداری،،،،پتو دادن هرچی دادن دستشون درد نکنه ،،،دندون اسب پیشکشی رو که نمیشمارن!!!

خب الان این وسط ربطش به شما چیه !!! شما سرت به زندگی خودت باشه ؛!! ضمنا از مردم که طلب نداری،،، ...

من نمی شمرم ولی از شوهرم حرصم میگیره که همچین کادوشونو بزرگ می کنه که خندم میگیره 

تا بوده همین بوده فقط کافیه پول داشته باشی

اخه خانواده من همشون وضعشون متوسط به بالا هست و خانواده پدرم بین خواهر برادراش از همه بهتره ولی هیچ وقت انقد پز ادا نیومدیم که اینا میان 

ببین کسی پول داشته باشه تا فامیلهای همسایه هاشم میپرستنش

یه بنده خدایی رو میشناسم چندتا عمو داره.ی عمو تیلیاردرررر داره ک برا عروسیش چند سال پیش صدتومن بهش داد بعد عمویی ک وضعش معمولی هس همون موقع پونصد تومن داد. اونقدددد اون صدتومنه براش باارزش بود میگفت برکت میده ب زندگیم.همین ک لطف کرده اومده تو عروسی فقیرانه ما منت سرم گذاشته😐😐

بعد جالبه ک‌همون عمو ک پولداره برا عردسی اون یکی برادرزاده اش ک وضع شون خوبه هفته ی بعدش یه میلیون داد.ینی اینقدددد اون اولی حقیر شد ولی بازم‌عشق میکرد😐😐