2777
2789
عنوان

زیبایی* طبیعی *

| مشاهده متن کامل بحث + 7651 بازدید | 66 پست
عزیزم کرم شب چی میزنی منم میخوام بگیرم

اوریفلیم خریدم مخصوص پوست مختلط تا خشک 

از کاتالوگ اوریفلیم سفارش بده گاهی وقت ها قیمتاش آف میخوره از ترکیه میفرستن 

من تو حراج کریسمس ۱۵۰ خریدم خیلی خوبه راضیم

پرواز ✈ ورزش🏊‍♀️  سفر 🌏  تئاتر 🎭   سینما 🎬   کنسرت🎸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من خودم موهام بلند تا باسن  چه مدل مویی خوبه؟مدل تیکه خوبه؟ اما میخام ریشه ابرو و مژم محکم شه ...

مدل مو براساس فرم صورت بايد ببينى كدوم به صورتت مياد من ابروهام و يه زمانى محلول خرگوشك ميزدم عالى بود 

موهاى زائد هم كه عاديه همه دارن مال من خيليييي زياد بود ليزر كردم

مدل مو براساس فرم صورت بايد ببينى كدوم به صورتت مياد من ابروهام و يه زمانى محلول خرگوشك ميزدم عالى ب ...

من صورتم بیضی تقریبا 

اره میگن خرگوشک خوبه و چرب نیس

فقط لیزر؟؟؟راه دیگه ای نیست اخه نمیشه همجا رو لیزر کرد که من خیلی موهام پرپشته

موهای زائد: لیزر کردم 💛 صورت : فیس واش + کرم شب+ ضدآفتاب+ میسلار واتر + سرم مولتی ویتامین 💆‍♀️ ا ...

رژ بدون سرب از چه برندی استفاده میکنید؟

این نیز بگذرد...                                                       
ابرسان دور چشم ووچه ابرسان صورت لايسل ( دوكاره است هم مرطوب كننده هم ابرسان )  ويتامين سى مدي ...

عزیزم از صبح ک بیدار میشی ترتیب استفادشونو میگی کدومو اول میزنی تااخر به کدوم میرسی

واسه عرق کردن چی؟ سبیل؟🤣 ناخونا؟ دماغ؟ جوشای سرسیاه؟ کلا دارم میگم که اگه بعدها این اتفاق افتا ...

يه ميله جوش در بيار بگير صورتت و بخور بده اون جوشات و در بيار يه اسكراب سى گل بگير حموم ميرى غير از دور چشم چند دقيقه رو صورتت ماساژ بده ناخونات و مانيكور كن يا خودت سوهان بكش  دماغ هم عمل عرق هم مام ركسونا خوبه اگه ميتونى بوتاكس كن سيبيل هم ليزر يا بند