2777
2789
عنوان

اگ یکی

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 56 پست
اره همه اینا درسته عزیزم کاملا حرفاتو قبول دارم منم میخام بدونم اگ چیزی هست ادامه ندم بدتر اعصابمو د ...

من خودم با همسرم دوست بودم روابط خوبی داشتیم پشیمون نیستم .اما بعد از یک سال از دوستیمون خانواده ها رو در جریان گذاشتیم چون قصدمون ازدواج بود

اما الان فک میکنم میگم اگ بازیم میداد چی؟اگ سواستفاده میکرد ازم و...

اول هدفتون از دوستی و مشخص کنید به عنوان یک دوره دوستین یا واقعا قصد ازدواج دارین

اگر اقا براتون وقت نمیزاره به هر بهونه خودت و بنظرم کم کم بکش کنار 

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
بخدا میدونمم خودمم دارم اذیت میشم ولی بحثم اینه چرا برا حرفم ارزش قائل نیست وقتی می‌دونه اذیت میشم

آره درکت میکنم، اونم باید یکم مراعات کنه ...من همین حس رو به سین کردن و جواب ندادن دارم...

من دیگر متاسف بر کسی نیستم،                تأسفم بر( من )است، که در رضایتمندی دیگران تلف شد.                 «جبران خلیل جبران»                                                                                                                  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخشید ولی چه انتظار مسخره ای دارین وقتی الان بیشتر برنامه ها با نت کار میکنه ده سال پیش نیست که فقط برای چت کردن از نت استفاده بشه 

اگر بهش شک داری کلا رابطتو تموم کن اگر هم ادم شکاکی هستی اول خودتو درست کن بعد وارد رابطه شو

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
چ عجب یکی درک کرد والا بخدا آدم دیوونه میشه

اره از من می‌شنوی ب خوبه خووبشم اعتماد نداشته باش اصلا از کجا میدونید با یکی دیگه نباشه من قضاوت نمیکنم شایدم واقعا کار داشته باشپلی ب پسرای این دوره نمیشه اعتماد کرد ..من ک کات کردم توام اگه میبینی با شرایطشجور در نمیای خودتو خلاص کن الان من اینقدر راحتم

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️

شایدم تو برنامه های دیگه پلاسه ولی بازم با این حال اگه واسش مهم باشی تورو ترجیح میده ب بقیه کاراو برنامه هاش

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
اره خوب بعصی ها کلا جنبه محیط جدید و ندارن یهو جو میگیرشون😑

دیقا

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
شایدم تو برنامه های دیگه پلاسه ولی بازم با این حال اگه واسش مهم باشی تورو ترجیح میده ب بقیه کاراو بر ...

😓

ب  بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارم از نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
بیخشید ولی چه انتظار مسخره ای دارین وقتی الان بیشتر برنامه ها با نت کار میکنه ده سال پیش نیست که فقط ...

چ برنامه ای وسط کار؟؟

آره درکت میکنم، اونم باید یکم مراعات کنه ...من همین حس رو به سین کردن و جواب ندادن دارم...

خیلی بده الانم آن شده جواب نداده

چ برنامه ای وسط کار؟؟

یعنی چی چه برنامه ای وسط کار ، اصلا هیچ برنامه ای مگه حتما باید نت گوشی خاموش بشه

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
یعنی چی چه برنامه ای وسط کار ، اصلا هیچ برنامه ای مگه حتما باید نت گوشی خاموش بشه

تموم شد جدا شدم😭😭😭